Zdravko Čolić ponovno opozarja nase v svetu

PESEM ZDRAVKA ČOLIĆA "KUĆA PUNA NARODA" JE OSVOJILA PRVO MESTO NA PRESTIŽNI "EUROVISION ON TOP" LESTVICI! Nov album Zdravka Čolića "Ono malo sreće" ni osvojil samo regionalno, temveč tudi svetovno javnost.

zdravko colic fotoagencijaekskluzivno

 

V konkurenci izvajalcev iz cele Evrope, pesem iz najnovejšega albuma Zdravka Čolića, Kuča puna naroda, je prva na lestvici enega izmed najvidnejših evrovizijskih portalov.

Avtor glasbe pesmi Kuća puna naroda je Zdravko Čolić, tekst je napisal Gibonni, producent skladbe pa je Nikša Bratoš. Videospot je enostavne, romantične narave, posnet v Dubrovniku in mišljen kot ponovna vrnitev Zdravka v mesto izgubljene ljubezni, kraj lažne emocionalne iluzije. S svojim glasom se želi dotakniti ljudi in jim povedati zgodbo o lepi laži. K njemu prihaja na stotine ljudi, ki se mu skozi prelepe in puste ulice Dubrovnika pridruži na plaži.

Portal, ki ima na milijone uporabnikov evropske glasbene manifestacije, je v zahvalo glasovom tistih, ki obožujejo Čolićeve pesmi, uvrstil omenjeni single na listo TOP 20+5 novitet. Za pesem Kuća puna naroda lahko glasujete na linku: http://www.eurovisionontop.com/top205.htm

Instagram profil Zdravka Čolića: https://www.instagram.com/zdravkocolicofficial

 

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija Zdravka Čolića za Slovenijo

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba

Vremenska napoved

TV LIVE/Newsmax TV-Boj za Ameriko

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online