V ansamblu Zadetek smo po dolgi karanteni med katero smo predstavili mnogo priredb le lahko izpeljali enega večjih projektov v zadnjem času.

ansambel zadetek

Za novo polko z naslovom JAZ BOM ZNOREL smo posneli videospot in jo včeraj premierno predstavili na vseh naših socialnih kanali. Besedilo izhaja in našega vskadanjega življenja, ko smo želeli ustreči našim lepšim polovicam. Dodali smo nagajive ritme in nastala je naša nova lastna skladbica. Glasbo in besedilo je napisal harmonikar Matic Lorbek, Luka in Sebastjan pa sta pomagala pri aranžmaju. Posneli smo jo v studiu Petra Finka, videospot pa ustvarili s pomočjo produkcije Abrams.

 

Pobudnik za temo same pesmi je dal naš Luka, ki je zgodbo doživel na lastni koži. Sam sem prišel ravno iz službe, doma pa me je pričakal rompompom.. Kot da 20 parov čevljel ni dovolj je bilo treba iti nujno po nove... Drugi dan pa seveda ni bila opcija... Ampak takrat sem se spomnil ideje spletnega nakupovanja ter stvar kar naročil.. Drug dan so čevlji prispeli, sam pa sem si prišparal kar veliko stresa in čakanja ter dan užival in malo počival pred tv. Pa še draga je bila vesela.. Ajaa.. Samo za opozorilo... To je recept za lažje življenje... A žal ta metoda NE deluje zmeraj... hahaha :)

Tako je torej nastala sama ideja skladbe, katero je naš Matic prelevil v popolnoma novo in malo drugačno skladbo.

Srčno upamo da se boste ob njej malo nasmejali ter predvsem uživali ter bomo zelo veseli, če jo bodo lahko slišali tudi vsi vaši poslušalci. V kraktem pripravljamo kar veliko novih projektov, tako da bomo veseli vsakega srečanja z vami! Priložil sem tudi nekaj utrinkov iz samega snemanja.