Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Natalija Verboten, Domen Kumer & Mladi Korenjaki: Tvoja mama

Po tem, ko je v začetku prejšnjega tedna v rumenih medijih odjeknila novica o sumljivem druženju ter brisanju znoja Natalije Verboten pri Domnu Kumru, bo morda njuna uradna izjava za javnost koga presenetila.

natalija domen korenjaki

''Res sva v zadnjih tednih preživela kar nekaj časa skupaj, saj sva pri staro-novem glasbenem projektu spet združila moči. Priznam tudi, da sem mu med snemanjem videospota s čela nekajkrat obrisala pot, bil je izredno soparen dan in med snemanjem sem pač lastnoročno poskrbela, da se Domen na video posnetkih ne bi sijal… v tem ne vidim nobenega problema,'' domnevno zagato pojasnjuje Natalija, ki bo sicer z možem Dejanom Bojičem konec avgusta praznovala 12.obletnico poroke.

In zakaj sta skladbo Tvoja mama, ki sta jo skupaj posnela že pred 7 leti, zdaj preoblekla in ponovno posnela: ''V izolaciji smo morali poskrbeti, da nam ni dolgčas, pa sva se zmenila, da pesem posnameva še 1x, tokrat v nz preobleki v sodelovanju z mladim, odličnim kvintetom Mladi Korenjaki, '' je zgovoren simpatičen Domen. Natalija pa dodaja: ''Domnovega ponovnega povabila sem se razveselila, saj je 'Tvoja mama' taprava za vsak pravi slovenski žur. Ta navihana, energična skladba ima melodijo in besedilo, ki se ju takoj nalezeš. V nz izvedbi pa prav seka! ''

Domen je avtor melodije, Natka Geržina, s katero sta v preteklosti že ustvarila uspešnice, je napisala besedilo, za preostalo glasbo pa je Domen prav tako k sodelovanju pritegnil ansambel Mladi Korenjaki, njihov trobentar Blaž Turinek je poskrbel za nz aranžma. Skladbo so posneli v profesionalnem glasbenem studiu Domen Kumer Music, kjer je bilo vzdušje že med nastajanjem posnetka zelo prijetno in zabavno. Celotna ekipa je videospot posnela s snemalcem Timijem Krhlankom v sodelovanju z Bumerang d.o.o. v vrhunski vinski kleti Vračko v Juriju ob Pesnici. ''Prav fajn smo se imeli,'' zaključujejo nasmejani Štajerci.

Za konec smo Natalijo povprašali še, če torej v njenem zakonu z možem Dejanom res ne 'škripa'?
''Škripa, škripa, a ne zakon, haha...tam je vse po starem in vse v najlepšem redu'', pomiri naše radovedne strasti Natalija, ki je znana po tem, da se tudi na svoj račun rada pošali.

Natalija Verboten, Domen Kumer & Mladi Korenjaki: Tvoja mama
Glasba: Domen Kumer
Besedilo: Natka Geržina
Aranžma: Blaž Turinek
Mix in avdio produkcija: Domen Kumer Music
Video: Timotej Krhlanko v sodelovanju z Bumerang d.o.o.
Lokacija: Vinska klet Vračko, Jurij ob Pesnici
Foto: osebni arhiv

Natalija:
Frizura: Kristijan Skamljič za Kiki hair Slo
Make up: Sara Kaisersberger za Secret Key Makeup
Oblačila: Jerneja P. Zhembrovskyy za The Lie by JPZ

 

Pin It

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina