Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Člani ansambla Mladika se ob koncu leta oziramo na letošnje leto, ki je bilo v marsičem posebno. Številni nastopi so odpadli ali se prestavili na naslednje leto, vseeno pa smo nekaj porok le opravili po različnih krajih Slovenije.

mladika skupinska1


Kljub vsemu pa bo letošnje leto ostalo v prav posebnem spominu naši Maruši, saj je v začetku leta dobila najlepši naziv: "mama". Danes predstavljamo skladbo, ob kateri je večkrat zaspal njen prvorojenec Oskar :) . Skladba je bila sicer premierno predstavljena na 20. festivalu Slovenska polka in valček, prav tako pa jo najdete na naši zadnji CD plošči z naslovom "Pot življenja".

O čudoviti izkušnji Maruša pove:
"Ko sem izvedela, da bom postala mamica so me preplavila čustva veselja in radosti. Zelo sem se veselila nove vloge v življenju! Tekom nosečnosti sem ostala dejavna na vseh področjih, prav tako se nisem ustrašila nobenega izziva - s fanti sem nastopala praktično do konca, zadnji dan pred porodom pa sem prehodila še nekaj kilometrov :)
Skladba Tvoje sanje je že med ustvarjanjem v meni vzbujala pozitivne občutke, sedaj ko jo zapojem ali zavrtim mojemu Oskarju, pa ima še poseben čar. Moj porodniški dopust se izteka prav na današnji dan, ko se vračam v skupino otrok kot vzgojiteljica.
Upam, da boste tudi vi začutili ljubezen in sporočilo naše skladbe"

 mladika marusa1

P.S: Prav tako je pred kratkim postal očka tudi naš David, ki zelo uživa v novem poslanstvu. Lahko bi rekli, da se je pri Mladiki v letu 2020 zgodil pravi "baby boom" :)

TVOJE SANJE:
Glasba in aranžma: Gregor Kolar (harmonikar ansambla)
Besedilo: Darinka Hribar (Kovač)

Ansambel Mladika:
-Maruša Kozman (vokal),
-Franci Štrajhar (bas kitara, bariton, vokal),
-Gregor Kolar (harmonika, vokal),
-Matija Del Negro (vokal),
-David Bevc (ritem kitara, vokal).

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje uokgjnvo Pomagajte nam preprečiti SPAM!