Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ansambel Andreja Bajuka predstavlja novo glasbeno zgodbo Moj domači kruh

Ansambel Andreja Bajuka prihaja iz Bele krajine iz okolice Metlike, zasedbo sestavljamo Andrej Bajuk, Simon Bajuk, Viviana Kukar in Jože Muc.

ans andreja bajuka1

V letošnjem letu (2020) smo se vam do sedaj prestavili s štirimi videospoti. Prvi spot s pesmijo Obriši solze je nastal v sodelovanju s Tamburaško skupino Melos, ki prav tako prihaja iz Bele krajine. Nato smo posneli hudomušno polko Vse je res, sledil je tretji video Dekle pod staro vrbo in pred kratkim je nastal instrumentalni valček z naslovom Valček za Nino. Vse kadre za snemanje smo izbrali v naši prelepi Beli krajini. Konec poletja je vodja ansambla Andrej Bajuk pripravil novo skladbo, katera je nastala po zgodbi Mojce Kramarič iz Rosalnic pri Metliki. Melodijo za valček Moj domači kruh je napisal Andrej Bajuk, besedilo pa Matej Trstenjak. Ko so člani ansambla Andrej Bajuk, Simon Bajuk, Viviana Kukar in Jože Muc posneli pesem v snemalnem studiu pri Andreju, je začel nastajati še scenarij za videospot. Besedilo pesmi govori o nauku peke kruha ljubeče matere.

Lokacijo snemanja smo izbrali pri Mojci Kramarič, v čudovitem ambientu, kjer obiskovalce popelje skozi zgodbo kruha. V igranem delo nastopajo Mojca Kramarič, Nina Bajuk in Jan Bajuk. Scenarij in video je delo Simona Bajuka in Produkcijske hiše Bajuk. Pesem vam predstavljamo v predbožičnem času, ko se zbere družina ob mizi, si kaj dobrega poje in si zaželi vse dobro v prihajajočem se letu.

 

Vse dobro vam želi Ansambel Andreja Bajuka in srečno v letu 2021!

Pin It

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina