Člani ansambla Krajšek vam ob koncu leta, predvsem pa za lepši začetek leta 2021 poklanjamo novo avtorsko skladbo.

ansambel krajsek


Melodijo, besedilo in aranžma je tudi tokrat prispeval naš Rok. Posneli smo jo vsak pri sebi doma, zaradi omejitev, ki jih je prinesla epidemija. Posnetke je nato uredil in združil Rok v svojem studiu.
Ni pa to prva skladba, ki smo jo decembra posneli na "daljavo". Ker smo želeli z našimi poslušalci ostati vsaj v virtualnem stiku smo se odločili, da jim vsako adventno nedeljo predstavimo novo skladbo oziroma priredbo. Skozi cel december smo tako našim poslušalcem v "venčku adventih" vsako nedeljo namenili novo skladbo povezano s prazničnim časom. V sklopu ''venčka adventnih'' smo tako posneli tri priredbe in eno avtorsko skladbo. Na predbožični večer pa smo se odločili in našim sledilcem namenili priredbo skladbe ansambla Braneta Klavžarja, Vso noč je rahlo padal sneg.
Tista zadnja skladba s katero pa bomo zakorakali v Novo leto pa je, kot že rečeno, naša najnovejša polka z naslovom Novoletna.
Ob tej priložnosti bi vam radi zaželeli, naj bo leto, ki prihaja uspešno, radostno predvsem pa zdravo.
Kot pravi besedilo v naši skladbi: "Sreča včasih rahlo skrita, skriva v malih se stvareh. Iz radosti in ljubezni, je spletena kita." SREČNO 2021!