Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Poskočni smo v leto 2021 vstopili povezani kot še nikoli. Polni energije in delovne vneme smo pripravljeni na nove izzive.

poskocni2

Glasbena skupina je pojem, ki združuje mnogo stvari - ljubezen do glasbe, druženje, prilagajanje in medsebojno zaupanje. Mnogo izmed teh stvari se je med nami in Dejanom Krajncem v zadnjem obdobju začenjalo krhati, zato so se naše poti z Dejanom razšle. Tako je Dejan Krajnc danes bivši član skupine Poskočni. Ob tej priložnosti se mu zahvaljujemo za vse, kar je v preteklih osmih letih naše skupne zgodbe storil za Poskočne in mu na njegovi novi poti želimo le najboljše.

 

 

Ker pa smo Poskočni v vseh enajstih letih delovanja doživeli toliko lepih stvari - polne dvorane, nasmejane množice, sodelovali smo z najboljšimi in delovali na najvišjem nivoju, bomo vsako naslednjo potezo naredili tako, kot si zaslužimo - najboljše. V prihodnosti je cilj Poskočnih delati iskreno in kvalitetno slovensko glasbo, tako zabavno, kot smo jo ustvarjali v zadnjih letih in narodno-zabavno, kjer so naše korenine.

 

 poskocni1

 

Z avdicijo iščemo odličnega vokalista, ki bo pripravljen zgodbo Poskočnih peljati naprej, skupaj z nami. Avdicija poteka do 12. marca 2021, ki jo lahko spremljate preko naših družbenih kanalov.

 

Poskočni zares komaj čakamo, da vam predstavimo novega pevca!

 

Na tem mestu vam pošiljamo tudi povezavo za prijavo na avdicijo.

 

 

Vse lepo in veliko pozitive v teh časih,

 

Lovro, Martin, Nejc in Joži – skupaj Poskočni

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje zuexpsve Pomagajte nam preprečiti SPAM!