Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Gadi so si sami uresničili željo. Glavni pevec Gadov David ima že od ranega otroštva veliko željo, Anže je bil prepričan, da se mu bo želja izpolnila na stara leta, Primož pa je prepustil usodi čas uresničitve.

gadi april 2021

Med ustvarjanjem nove polke KO MISLIM NATE pa so se odločili, da si bodo kar sami privoščili in uresničili svoje želje.

Scenarij novega videospota je vključeval motorje in to je Gade še posebej razveselilo. Kar je sledilo je bil za njih čisti užitek. Nadeli so si usnjene jakne ter se prvič skupaj usedli na motorje in posneli videospot za skladbo, ki jo predstavljajo v teh dneh. Kljub veliki želji po motorjih, zaenkrat Gadi niso lastniki jeklenih konjičkov, ampak jim je na pomoč priskočila ekipa iz priznane trgovine z motorji Harley Davidson Ljubljana.

Melodijo za polko KO MISLIM NATE je ustvaril Anže Zavrl in prispeval del besedila skupaj z Igorjem Pirkovičem. Primož ima tudi svoj lasten glasbeni studio, kar je velika sreča za Gade, da lahko hitro svoje ideje posnamejo in tako je bilo tudi s polko Ko mislim nate. Zaradi epidemiološke situacije je skladba nekaj časa čakala na izid, fantje pa so ob prvi dovoljeni priliki posneli videospot med ljubljanskimi ulicami.

Tokrat so se Gadi odločili za novo sodelovanje s produkcijsko ekipo Mandarina, ki je poskrbela za režijo, scenarij in produkcijo videospota.

PODATKI O SKLADBI:

Avtor glasbe: Anže Zavrl

Avtorja besedila: Anže Zavrl in Igor Pirkovič

Tonski tehnik: Primož Ilovar

Založnik: Založba Mandarina

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ffttnqnj Pomagajte nam preprečiti SPAM!