Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ansambel Razplet našli navdih za pesem med vinogradi

Ansambel Razplet ima sedež v Halozah, natančneje v Leskovcu pri Ptuju, od koder prihajajo trije člani ansambla (Timi, Žiga in Aljaž). Preostali član (Damjan) pa prihaja iz občine Sveti Tomaž, natančneje iz kraja Zagorje.

razpletstudio

Zasedbo sestavlja harmonikar in bobnar Damjan Klemenčič, kitarist Žiga Kmetec, basist in baritonist Timi Kmetec, ter pevec in klaviaturist Aljaž Hliš. V tej zasedbi ansambel deluje od leta 2016. Člani ansambla so predhodno delovali v različnih drugih zasedbah, vendar prišel je prelomni trenutek, ko so začutili, da želijo nove izzive. Združili so neizmerno ljubezen do glasbe, ter takoj spoznali, da želijo ustvarjati v skupnem ansamblu. Tako je nastal Ansambel Razplet. Ime so si izbrali med pogovorom o ciljih ansambla, ko je en od njih dejal: “Vse se bo razpletlo”. Tako so začutili, da je besedica "razplet" to, kar so iskali ves čas. Vsi štirje člani se družijo tudi v prostem času, ne samo na vajah in nastopih, kar je za dobro delovanje ansambla zelo pomembno. Niso samo člani ansambla, ampak so postali pravi prijatelji.

Značilnost ansambla je štiriglasno fantovsko petje. Ker so še mlad ansambel, ki je poln ambicij, so začeli ustvarjati tudi svoje skladbe. Cilj ansambla za prihodnost je udeležba na slovenski festivalih, ter izdaja CD-ja. Ansambel igra na okroglih obletnicah, porokah, zaključkih, birmah, koncertih... Izziv ansambla so nastopi pred TV ekrani, večjimi odri, radijskimi oddajami... Drugačni so predvsem zato, ker skušajo ubrati neko svojo pot do uspeha, ki jo bodo podkrepili z novimi skladbami, za katere se bodo potrudili, da bodo ljudem sedle na dušo.

Ansambel Razplet je novo pesem, katera je posvečena haložkim vinogradom, ki bogatijo prelepo pokrajino. Pesem govori o ljubezni do vinograda in neizmerni sreči, ki jo najdeš med vinogradi. pesem sta napisala Damjan Klemenčič, avtor melodije in priredbe, ter avtor besedila Matej Trstenjak. Za peem so posneli tudi videospot.

PODATKI O SKLADBI:

 

Naslov skladbe: Med vinogradi

 

Avtor glasbe: Damjan Klemenčič

 

Avtor besedila: Matej Trstenjak

 

Priredba: Damjan Klemnčič

Pin It

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina