Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Gadi ustvarili svežo, navihano polko z naslovom NATAKAR'CA. Tokrat je ustvarjalno in avtorsko prevladoval Primož Ilovar – glasbo je ustvaril sam, pri besedilu pa je k tandemu pisanja teksta povabil še Igorja Pirkoviča.

gadi novo1

Primož je skladbo začutil tako, da je s svojim glasom najboljše izrazil hvalnico vsem natakaricam, zato je po dolgem času prevzel tudi vlogo glavnega vokala v kiticah. David in Anže sta navdušeno poprijela za svoja inštrumenta, ogrela glasilke in polka Natakar'ca se je posnela.

 

Ideja za videospot je bila na dlani. Seveda natakaric ni manjkalo, za vlogo le teh pa so odlično poskrbele punce iz Plesnega mesta. Lokacija pa seveda – bar. Osebje v Caffe bar Fur-či je Gadom prijazno odstopilo svoje prostore. Torej, lepa dekleta, glasba in super snemalna ekipa Pratnemer je recept za dobro počutje na snemanju videospota, kar potrjuje tudi energija videna na končnem izdelku.

 

Primož pa je s temi besedami pospremil izid skladbe: »Včasih je še bolj veselo in razvedrilno, če ti nekdo s pozitivo dela družbo, postreže odlično kavico ali kapljico rujnega in zato si naše natakarice zaslužijo veliko himn. Eno izmed teh smo z polko prispevali tudi Gadi. »

 

 

 

PODATKI O SKLADBI:

 

Avtor glasbe: Primož Ilovar

Avtorja besedila: Primož Ilovar in Igor Pirkovič

Tonski tehnik: Primož Ilovar

Založnik: Založba Mandarina

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje rrcwchvu Pomagajte nam preprečiti SPAM!