Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Mladi fantje iz Ansambla Aktual za vas predstavljajo novo polko z naslovom »ŠMINKA«. Kot sami pravijo so začutili, da skladba vsebuje polno pozitivne energije in pridiha mladosti, saj govori o najstniški ljubezenski dilemi, ko se je potrebno odločiti za pravo dekle.

ansambel aktual1

Skladba jim pomeni ogromno, saj je besedilo napisal njihov kitarist Franc Lukač, melodijo je dodal harmonikar Gašper Marič, za aranžma je pa poskrbel Nejc Tratnjek. Izdelek, ki ga lahko slišite so posneli v studiu Old house production.

Za scenarij in zgodbo videospota so fantje poskrbeli sami. Snemanje videospota in obdelavo pa so prepustili izkušeni snemalni ekipi Prizmatory.
O snemanju videospota so povedali: Snemanje je potekalo zelo sproščeno, z veliko smeha in dobre volje. Pohvalili bi tudi dekleta, ki so sodelovala saj so svoje delo opravile vrhunsko.

Avtor glasbe: Gašper Marič
Avtor besedila: Franc Lukač
Aranžma: Nejc Tratnjek
Producent, mix & mastering: Denis Pozderec
Video produkcija: Prizmatory
Make up: Staša Rituper
Frizura: Nejc Šinko

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje uodmbcdd Pomagajte nam preprečiti SPAM!