Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Simpatična dekleta skupine Chicas izdajajo novo skladbo RABIM GIN, s katero pozdravljajo dve novi članici. Tej prilagajo tudi navihan videospot, v katerem zabave vsekakor ne manjka. Foto: Neo Visuals

chicas1

Chicas je skupina petih simpatičnih glasbenic, ki jih združuje skupna vizija – širiti pozitivno energijo, dobro voljo in odlično glasbo. Čeprav so z delovanje pričele ravno v začetku leta 2020, ko je glasbeno industrijo ustavila korona, jih to vseeno ni zaustavilo pri njihovem ustvarjanju.

Danes tako premierno predstavljajo novo skladbo RABIM GIN, katero tokrat poklanjajo vsem ženskam, ki spoznajo lastno vrednost.

»Gin je najbolj ‘’ženska’’ pijača. Medtem ko fantje posežejo po pivu, si dekleta rade privoščimo bolj elegantno pijačo. Pesem je tokrat namenjena predvsem ženskam! Želimo, da ugotovimo oziroma sprejmemo, da obstajajo ljudje, ki preprosto niso vredni našega časa. In ravno gin je po našem mnenju prava pijača, s katero nazdravimo tej ideji. Zdi se nam, da se bo veliko punc našlo v verzih naše nove skladbice!«

Z njo začenjajo novo žurersko glasbeno pot, na kateri sta se bivšim Navihankam Jasmini, Maši in Tini, pridružili še dve novi članici – Lucija Župevc na kitari ter violinistka in pevka Hermina Matjašič, ki je pred leti uspešno nastopila tudi v showu Slovenija ima talent!. »Sedaj smo prava energijska bomba in komaj čakamo, da se spet vidimo na veselicah!« še dodajo.

Kot je že navada, so dekleta tudi tokrat sodelovala pri ustvarjanju skladbe. Med tem ko je Jasmina Šmarčan poskrbela za besedilo, je Maša Uranjek Frece skupaj z Martinom Lesjakom to tudi uglasbila. Produkcijo skladbe so dekleta zaupala Samu Kališniku, videa pa priznani ekipi NEO Visuals.

Videospot je bil tokrat posnet v čudoviti VILLA BEAUTY PORTOROŽ, v njem pa lahko vidimo pravo poletno zabavo, na kateri so sodelovali tudi njihovi prijatelji.

V pričakovanju poletnih večerov, veselica in gin-tonica vam skupina Chicas za konec pravi: »Čin!«

--------------------------------------------------------------------------------

CHICAS

Jasmina Šmarčan

Maša Uranjek Frece

Tina Poljanšek

Lucija Župevc

Hermina Matjašič

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje wwgqfxea Pomagajte nam preprečiti SPAM!