Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Sezona veselic je v polnem teku in Gadi so se z novo pesmijo spomnili tudi na tiste kateri nam vedno priskočijo na pomoč takrat, ko jih najbolj potrebujemo – to so naši Gasilci!

gasilka gadi1

V pesmi so se sicer dotaknili samo Gasilk, vendar jim to ne gre zameriti, saj je to že znano, da vedno radi popihajo na dušo nežnejšemu spolu. V zgodbi se fant na veselici zaljubi v prelepo gasilko in si na vsak način skuša pridobiti njeno naklonjenost in pozornost, včasih tudi že na bolj nevaren način, a se na koncu ves trud poplača, ko gasilka končno ugotovi, da je tudi on pravi za njo. V videospotu so uporabili stara legendarna gasilska vozila prostovoljnih gasilskih društev Muljava, Stična in Ivančna Gorica, katerim se za sodelovanje in pomoč seveda iskreno zahvaljujejo.

PODATKI O SKLADBI:

Glasba: Primož Ilovar

Besedilo: Primož Ilovar

Aranžma: Primož Ilovar

 

Skladbo slišite na radiu Sloven'c

https://radioslovenc.si/

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje klmpenhm Pomagajte nam preprečiti SPAM!