Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Stilovci smo od konca epidemije že v polnem zagonu, nastopamo, ter ustvarjamo nove komade.

ansambel stil

V teh dneh smo izdali novo pesem z naslovom ''DAJ DAJ DAJ'', ki je nastala že pred epidemijo, ker pa časi takrat niso dopuščali druženja in javnih dogodkov, smo se odločili, da z izdajo te pesmi počakamo na pravi trenutek. Pesem (tako besedilo kot melodijo) je napisal naš Gašper. Pesem je nagajiva in poskočna, kar je značilno za Stilovce.
Če je mogoče, bi pesem z veseljem predstavili tudi na vašem radiu, kjer bomo povedali še nekatere dogodivščine iz snemanja pesmi in videospota, ki smo ga posnel na vikendu ljubljanskega Gostinca Jurmana na obali. Pesem smo posneli delno pri našemu kitaristu Aleksandru Dobniku v domačem studiu, mix in mastering pa je uredil Tadej Mihelič, ki je prispeval svoje kreativne in hkrati nagajive ideje, ki so tudi značilne za naš ansambel. Režiser videospota je Perica Rai.

 

Skladbo slišite na radiu Sloven'c

https://radioslovenc.si/

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje sdlmrkvz Pomagajte nam preprečiti SPAM!