Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Aktualovci so mladi, simpatični in energični fantje, ki za vas po poskočni »Šminki« na sceno podajajo nov poletni singl z naslovom »Daj povej«.

aktual1

»Ustvarili smo polko, ki smo jo hitro začutili« pravijo mladi Prekmurci, ki so znani po svojih energičnih polkah. »Tako blizu a tako daleč« (smeh) pravijo fantje o skladbi »Daj povej«, ki govori o težko dostopni poletni romanci, ki so jo doživeli že sami in marsikateri njihovi poslušalci.

Besedilo je napisal Franc Lukač pod aranžma pa se je podpisal Aktual. Polko so posneli v studiju Old house production za videospot pa je poskrbela snemalna ekipa Prizmatory.

»Verjamemo, da bo nova polka podaljšala nepozabne poletne noči našim poslušalcem«, še pravijo fantje in komaj čakajo, da jo zapojejo tudi z vami skupaj.

 

Avtor glasbe: Nejc Tratnjek
Avtor besedila: Franc Lukač
Aranžma: Aktual
Producent, mix & mastering: Denis Pozderec & Tadej Mihelič (M - Media)
Video produkcija: Prizmatory
Make up: Petra Gyergyek
Frizura: Nejc Šinko

 

 

Skladbo slišite na radiu Sloven'c

https://radioslovenc.si/

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje rhzncbnb Pomagajte nam preprečiti SPAM!