Ali bo kak KLATEŽ zibal?

Klateži so posneli in predstavljajo čisto svež videospot za pesem »Princeska moja mala«. Valček katerega besedilo nosi globoko sporočilo so prvič predstavili na festivalu Števerjan 2016. Izvedba jim je prinesla tudi nastop v finalu.  Pesem govori o tem, kako oče spremlja odraščanje svoje hčere – princeske, za katero je pripravljen storiti in žrtvovati vse.

klatezinaslovnica

V spominu in srcu želi ohraniti čim več lepih in nepozabnih trenutkov, saj se zaveda, da bo prehitro prišel čas, ko bo odrasla in ga zapustila. Zanj bo vedno ostala princeska mala.

Trenutno še ni opaziti, da bi  kateri član ansambla že imel na poti kakšen podmladek, so pa fantje pesem namenili prijatelju, ki jim vedno stoji ob strani. Doma ima prav tako »princesko« kot jo opisuje zgodba in tudi Klateži se kdaj vrnejo v rosna otroška leta ter se poigrajo z njo.

Besedilo je napisala Vera Šolinc, glasba in aranžma sta delo Martina Juharta

Naslov skladbe: PRINCESKA MOJA MALA

Izvajalec: Ansambel KLATEŽI

Avtor glasbe in aranžmaja: Martin Juhart

Avtor besedila: Vera Šolinc

 

https://sites.google.com/site/ansambelklatezi/home

*****KONTAKT*****
 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 
tel.: 041/763-405


Lep pozdrav iz Založbe VOX.

Založba VOX

VOX NOVA, d. o. o.

Oblakova ulica 30

SI - 3000 Celje

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 864 271

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si