Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

IGOR IN ZLATI ZVOKI & FANTJE S PRAPROTNA SKUPAJ V JUBILEJNEM LETU

Čeprav sta priljubljeno, legendarno skupino Fantov s Praprotna žal za vedno zapustila Franci Rebernik in Tone Štritof, sta se ustanovna člana Andrej Bergant in Janez Dolenc odločila nadaljevati skupno glasbeno pot.

fantjespraprotna1

Zato sta v svojo družbo povabila dva nova obraza, in sicer pevca Slovenskega okteta Janeza Trilerja, ki se je skupini pridružil pred kratkim in Igorja Podpečana, ki je Fantom s Praprotna že pred tem pomagal s petjem in spremljavo na harmoniki.

Tako zdaj Fantje z novima članoma že uspešno delujejo naprej. Za obe skupini pa bo prihodnje leto tudi jubiljeno. Fantje s Praprotna bodo praznovali 55 let delovanja, ans. Igor in zlati zvoki pa 25 let. Zato bosta skupini, že v preteklosti zelo uspešno sodelovanje, v jubilejnem letu še poglobili. Skupaj bodo nastopili na veselicah in koncertih ter ustvarili nove viže in posnetke.

Eden trenutno najbolj “vročih” aktualnih skupnih posnetkov je polka ROŽA MOJA, s katero so pred kratkim nastopili na TV oddaji Slovenski pozdrav v Železnikih in poželi velikanski aplavz. Malce drugačen zvok petja in glasbena spremljava sta bila očitno gledalcem zelo všeč.

Skladba Roža moja je avtorsko delo dveh Igorjev J, in sicer glasbo in aranžma je napisal Igor Podpečan, avtor teksta pa je Igor Pirkovič.

Želimo vam prijetno poslušanje!

Pin It

Iskalnik po strani

Danes na programu

Narodnozabavna glasba


Sodelujemo...

Vremenska napoved

Radio Sevnica

Loading radio ...

SPONZORJI

logo asdvs

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save