10 nemirnih let ansambla Nemir

10 nemirnih let na čisto novi plošči! Leta 2006 se je v Mirni na Dolenjskem začela pisati zgodba ansambla, ki je daleč od 'mirnega' in to oznanja tudi v imenu: ansambel Nemir. V desetih letih se je spremenilo marsikaj. Pridružili in poslovili so se določeni člani, od čisto začetnih negotovih in vokalno nenatančnih špilov so prišli do zmagovalnih nastopov na festivalih in do razprodanih dvoran. Nizajo uspešnice in so eden najbolj priljubljenih ansamblov ta hip pri nas.

nemir novi spomini

Ob okrogli obletnici je ansambel Nemir pripravil velik koncert s številnimi glasbenimi gosti, na katerem so predstavili tudi ploščo, ki je izšla na isti dan. Naslov je '10 nemirnih let', na njej pa je petnajst skladb. Od hitov, ki jih že poznate – 'Na sipinah', 'Čez praznike spet bom doma', 'Ne bom te pozabil' in drugih, pa do novejših, ki do zdaj še niso izšli na cd plošči – uspešnice 'Tri želje', 'Odpri srce' in zadnja, ki so jo naredili skupaj z Novimi spomini – 'Vsaka punca rada ima'.

Ko k temu dodamo še nekaj čisto novih in neslišanih, imamo pred sabo ploščo, ki si jo želi vsak ljubitelj dobre narodno zabavne glasbe.

 


Jurka Fischer

Vodja projektov

Tel.: +38631 677 000

Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zlati zvoki d.o.o.

Rudarska c. 2 a, 1412 Kisovec