Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Šok za ljubitelje ansambla Rubin

Soštovani prijatelji, spoštovane prijateljice in spoštovani ljubitelji naše glasbe! Po 27. letih delovanja našega ansambla, se je zaključila naša zgodba. Zgodba, ki nam je prinesla mnogo lepega. Skupaj smo ustvarjali glasbo za dušo , bili deležni vaših nasmehov in solza sreče.

ansambel rubin

Presenečenja, ki so se vtisnile ne le v spomin naših in vaših misli, ampak globoko v srce, kjer bodo ostale za vedno. Stkale so se mnoge vezi, na naših veselicah so preskočile iskrice med najlepšimi valčki in poskončnimi polkami. Ob poročnih plesih so se v ljudeh prebudila najgloblja čustva, ki jih premoremo. Zaradi vseh teh trenutkov in občutkov, nam je bilo v veliko čast, da ste bili vi poslušalci tisti, ki ste nas vedno znova spodbujali k novim izzivom in zaradi vas je bilo vredno imeti to poslanstvo. Polepšati trenutek, prinašati veselje z glasbo, ki smo jo igrali, je bila za nas največja nagrada. Nagrada za trud, ki smo ga vložili v naše pesmi, ki smo jih prepevali le za vas, dragi poslušalci s srcem in dušo! Vsakemu, ki je bil na kakršenkoli način del te naše zgodbe, se iskreno zahvaljujemo. Vaši Rubinovci.
Za v slovo,vam poklanjamo našo zadnjo posneto skladbo , ki še ni bila predvajana. Vsem skupaj še enkrat iskrena hvala!!

Ime ansambel Rubin se je pojavljal že v začetku osemdesetih, uradno pa je ansambel pričel z delovanjem leta 1989, ko sta v zasedbo prišla Bojan Kirar in Robert Zupančič. Oba sta bila člana vse do danes. Ostali so bili še Igor Bobnar, Samo Jeglič in Blaž Krivec.

Zadnjo skladbo za ansambel Rubin, ki nosi naslov "Njegova", sta ustvarila Darinka Kovač (besedilo) in Igor Podpečan (melodija, aranžma).

Zagotovo jih bomo na domači glasbeni sceni pogrešali, saj so sloveli kot odlični pevci in muzikanti, kot se spodobi za dolenjske glasbenike.
Ansambel Rubin - Njegova

Mi pa dodajamo v upanju, da se fantje premislijo in nadaljujejo glasbeno karjero enega odličnih Dolenjskih ansamblov, ki imajo svoj izrazit in prepoznavni stil in zven. Škoda bi bilo, da zamre ta Rubinova glasba. Na našem radiu se je in se bo predvajala njihova glasba kakor se je tudi do sedaj. Dolenec sem in Dolenec bom ostal...

 

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaVremenska napoved

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save