Spev-ovci gledajo za gasilkami…

Ker je mesec november čas njihovega koncerta »Po Slakovi poti« in ker ga letos žal niso uspeli pripraviti, so se fantje potrudili in za vse zveste poslušalce in poslušalke vseeno pripravili novo vročo polko, z naslovom GASILKA.

spv41

Fantje Ansambla Spev so nam zaupali: »Poletne gasilske veselice so nekaj najlepšega, simpatične gasilke in pridni gasilci se trudijo, da ne manjka dobrih veselic, zato se na tem mestu zahvaljujemo vsem gasilskim društvom po Sloveniji!

Spevovci se pripravljamo tudi na snemanje videospota, zato vabimo vse pogumne vroče gasilke, ki se želite z nami zabavati v videospotu, da nam pišete na naš facebook profil : https://www.facebook.com/AnsambelSpev/ ali na e-mail naslov : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pošljite nam vašo slikico in napišete, zakaj bi bile ravno ve najboljše za snemanje v našem videospotu!

Izbrali bomo res najbolj korajžne in vroče gasilke 

Uživajte ob poslušanju, Spevovci vam kličemo gasilski »Na pomoč«!«

Izvajalec: SPEV

Naslov: GASILKA

Avtor glasbe: Tine Lesjak

Avtorica besedila: Vera Šolinc

Avtor aranžmaja: Edvard Rednak

 

Ansambla Spev vabi pogumne vroče gasilke, ki se želijo zabavati v videospotu,

da jim to sporočijo in pošljejo svojo sliko na Facebook ali e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

V sporočilo napišite, zakaj bi bile ravno ve najboljše za snemanje v njihovem videospotu.

Spev-ovci bodo izbrali najbolj korajžne in vroče gasilke!

 

Založba VOX

VOX NOVA, d. o. o.

Oblakova ulica 30

SI - 3000 Celje

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 864 271

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si