Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ZADETKOVO LETO

Fantje ansambla Zadetek so prisotni na narodno zabavni sceni že dobri dve leti. Po dolgem in po čez osvajajo srca ljudi s svojimi glasovi, simpatičnostjo in mlado navihanostjo. Energijo, ki jo imajo s pridom uporabijo, kjerkoli se pojavijo.

zadetkovo leto

Pojavljajo se skoraj vsepovsod, kamor jih povabijo in s svojo prisotnostjo dajejo nek prav poseben pečat.
Leto 2016 je bilo zanje prav posebno leto. Postali so absolutni zmagovalci jubilejnega 25. narodno zabavnega festivala Vurberk 2016, prejeli so nagrado »Slakovo plaketo« za najboljšo izvedbo v celoti, nagrado OBČINSTVA in glavno nagrado festivala – ZLATEGA ZMAJA! Na festivalu Graška Gora so prejeli srebrnega pastirčka strokovne komisije za izvedbo, na festivalu narodno zabavne glasbe LUČE 2016, pa so osvojili prvo nagrado strokovne komisije in glavno nagrado festivala ZLATI KOLOVRAT, ter vnovič postali absolutni zmagovalci. To je bilo zraven drugih pomembnih stvari prava mera in razlog za praznovanje.
Prav zato so se fantje odločili, da v prazničnem mesecu v nedeljo 4. decembra 2016 pripravijo svoj prvi samostojni koncert pod imenom »ZADETKOVO LETO«, kateri je do dobra ogrel vse obiskovalce. Koncert se je pričel z nežnimi glasovi otroškega pevskega zbora osnovne šole Pesnica, ki je skupno z ansamblom zapel naj vižo »Muzikant«.

Sledila je vrsta uspešnic in venčkov gostujočih glasbenikov. Zraven otroškega pevskega zbora so se jim pridružili ansambel Naveza, ansambel Žargon, Slovenski zvoki, ansambel Ekart & Klara Kolarič, Mladi pomurci, ansambel Glas, ansambel Azalea, Lojtrca, Marcel Hauc in folklorna skupina Jurovčan, ki je ob plesnih ritmih urno brusila pete.

Za popestritev programa so poskrbeli Slovenski zvoki, ki so s svojo show točko dodobra nasmejali obiskovalce.
Da je mera polna, pa so ob tem še izdali svojo prvo samostojno CD zgoščenko z naslovom »Muzikant« na kateri so uvrščene vse njihove dosedanje avtorske viže.

Glasba združuje in v glasbi je moč! To smo lahko videli  in se tudi prepričali na lastne oči na koncertu ansambla ZADETEK.

https://www.facebook.com/AnsambelZadetek/?fref=ts

Save

Pin It

Iskalnik po strani

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
Vremenska napoved

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save