FANTJE Z VSEH VETROV in PADAJTE SNEŽINKE BELE

Pa imajo novega, ja res je. Fantje z vseh vetrov predstavljajo novi video spot za skladbo PADAJTE SNEŽINKE BELE. Spot je posnet prav v lepi in zasneženi naravi, ki pa je dejansko lahko rečemo prava snežna idila.

fantje z vseh vetrov mediji

Fantje z vseh vetrov ponosno predstavljajo nov videospot!

Prepričani smo, da ljubitelji glasbe Fantov z vseh vetrov že nestrpno čakajo nove viže legendarnega ansambla. Po skoraj dvajsetih letih je ugledal luč novi album z naslovom Skupaj zapuščajva mladost.

Gospodje so na album, ki je izdan pri založbi Zlati zvoki, umestili dvanajst novih skladb. Vse nove viže so delo članov ansambla in so napisane v stilu, ki so ga člani ansambla gojili ves čas svojega aktivnega delovanja, torej klasična polka in klasičen valček.

Nova-stara zasedba sestavlja 8 članov, na novih posnetkih pa lahko slišimo pet pevcev. Franc pravi, da so vsa besedila nastala po navdihu življenjskih izkušenj "Vrnili" pa so se zaradi vseh tistih, ki imajo njihovo glasbo radi.

Z veseljem vam bodo odgovorili na vaša vprašanja ali se oglasili na intervjuju. Franc Kramer vam je na voljo na telefonski številki 041 693 236.

https://www.facebook.com/Fantje-z-vseh-vetrov-1487697884793566/