Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

6 Pack Čukur v zagotovo eni največjih uspešnic svoje kariere

Pesem Narazen a skupaj je odraz našega časa, je pesem, ki vliva upanje in nas opozarja, da človeštvo vedno najde humani stik s sočlovekom in da smo v težkih situacijah pripravljeni stopiti skupaj.

6packcukur anabel

Hkrati nam daje upanje, da če bomo kdaj ponovno v podobni situaciji, da bomo znali najti pot en do drugega in skupaj premagati vse, kar nam pride na pot in našli skupno pot do cilja.

»Pesem Narazen a skupaj je nastala z mojim zvestim producentom Teodorjem Amanovičem - Tošem, ki je deloval v glasbeni skupini Nude in je avtor glasbe, ki jo ustvarjam zadnjih 5let«, je povedal 6 Pack Čukur, ki je izdal tudi, da sta pred epidemijo delala zabaven, pozitiven komad, ki pa ga je karantena zapeljala v bolj resne vode. »Melodija in bit sta zašla v bolj globoke vode, besedilo pa sem spisal v eni uri, po tem ko sem šel na daljši sprehod s hščerko po praznem mestu. Verjamem, da se v besedilu najde prav vsak, zato sem želel, da komad nastane v obdobju karantene, ko smo vsi potrebovali malo pozitive«, je še dodal znani reper.

 

Pesem Narazen a skupaj je nastala na zelo zanimiv način, saj sta jo posnela vsak na svojem koncu, Toš v studiu, Čukur pa kar v svoji omari, nato sta se tik pred zaprtjem občinskih mej dobila še v maskah v Toševem studiu, kjer so nastali še vokali.

»Z mojim producentom Tošem sva delala vsak zase, vokale sem posnel še, ko se je dalo iti v drugo občino, vendar z vsemi pripomočki in zaščito. Demo vokale sem snemal v omari na telefonu, tako da sem v studiu preživel samo eno urico, vsa ostala komunikacija je bila na daljavo«, je dodal 6 Pack.

Čukur je dodal še: »K sodelovanju sem povabil Anabel, z njenim unikatnim vokalom, ki pa je svoj del posnela v studiu na radiu Center, ki je kasneje pesem premierno zavrtel in pomagal zbrati zahvalne slike poslušalcev, iz katerih smo izdelali videospot. V njem se ljudje zahvaljujejio vsem, ki so v tem obdobju delali in se borili za zdravje in dobro voljo vseh nas! Tudi akterji videospota in nastopajoči se nismo nikoli srečali v živo. Bili smo narazen a skupaj! Od začertka do konca!«

Pesem Narazen skupaj je naletela na fenomenalen odziv in z gotovostjo lahko rečemo, da je eden izmed Čukurjevih najbolj poslušanih komadov v njegovi karieri.

 

6pack, ki je tudi učitelj praktičnega pouka na Srednji gradbeni šoli in gimnaziji Maribor, je med karamnteno delal tudi z dijaki na daljavo. Dolgčas mladi družinici ni bilo, saj so večino časa preživljali skupaj doma ali v naravi. »Premalo časa si vzamemo zase oziroma za družino. Meni je prav odgovarjala ta karantena. Človek ne potrebuje veliko. Sploh materialne stvari so šle v tem času v pozabo. Nekaj za oblečt, nekaj za pojest in to je to. Vseeno pa sem vesel, da se življenje vrača na stare tirnice. Pogrešal sem druženje na kavici, kakšno večerjico v gostilni, nastope in seveda dijake, s katerimi delim moje keramičarsko znanje. Sedaj bomo morali stopiti še bolj skupaj. Podporo bomo potrebovali prav vsi, glasbenike, obrtniki... Ne pozabimo drug na drugega. Poiščite naše izdelke, našo glasbo, daše delavce, le tako b omo skupaj zopet hodili po širnem svetu«, je še delil svoje mnenje Čukur, zagotovo najboljši reper med keramičarji in najboljši keramičar med reperji.

Pin It

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina