Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Amadea Begovič predstavlja romantično skladbo 'Naj traja za vedno'

Mlada pevka Amadea Begovič je v petek predstavila novo romantično skladbo ‘Naj traja za vedno’, ki jo je posnela v sodelovanju z ustvarjalem najlepših romantičnih skladb pri nas, Alexom Volaskom.

amadea begovic

‘Naj traja za vedno’ je izpovedna skladba o hrepenenju o večni ljubezni, ki se zdi resnična le na papirju.

Kljub vsemu slabemu, kar lahko oseba doživi, Amadea verjame, da v življenju vsakdo najde svojo pravo ljubezen in tista traja za vedno, čeprav je nanjo včasih treba čakati malo dlje.

20-letna Amadea Begović prihaja iz Celja. Pred leti se je učila peti pri Ireni Vrčkovnik, sedaj pa se izpopolnjuje pri Nataši Nahtigal. Bila je članica šolskega pevskega zbora, festivalski nastopi ji tudi niso neznanka. Udeležila se je že nekaj domačih festivalov, kot so Brinjevka in Blejski zlati mikrifonček, kjer je dosegla prvo mesto. Pred leti se je Amadea udeležila mednarodnega tekmovanja v Bolgariji in dosegla Grand prix v svoji kategoriji. 8 let je igrala violino v glasbeni šoli Celje. V letu 2016 je zmagala na mednarodnem pevskem festivalu v Brežicah, s tem pa za nagrado dobila snemanje prve avtorske skladbe.

V letu 2017 je z njo nastopila na festivalu Poprock na RTV SLO in s skladbo ‘Le srce’ osvojila 2. mesto po številu telefonskih glasov, v letu 2018 je predstavila pesem ‘Svet v barvah’, že leta 2019 pa se kot najmlajša nastopajoča prebila na Popevko 2019 s skladbo ‘Res čudovito je’. V prihodnjem letu želi začeti s študijem glasbene pedagogike na Akademiji za Glasbo.

Uživajte v čudovitem vokalu mlade glasbenice!

Pin It

Iskalnik po strani

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
Vremenska napoved

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save