Denis Trab predstavlja novičko

Denis Trap je mlad nasmejan glasbenik, ki prihaja iz okolice Šoštanja in zase pravi, da preprosto živi z in za glasbo.

denis trap

Glasba ga spremlja že vse življenje, saj nastopa in poje že od malih nog. Pevsko pa se zadnjih nekaj let izpopolnjuje pri pevki Ireni Vrčkovnik. Poleg petja igra tudi na orgle in se preizkuša v različnih vlogah kot voditelj in kot igralec v muzikalih.

Lani septembra pa je z nastopom navdušil na tekmovanju Slovenska nota 2019 in domov odnesel zmago ter za nagrado dobil svojo prvo pesem Noč in dan, zdaj pa predstavlja novo in hkrati prvo avtorsko pesem 100.

Za pesem 100 bi vsekakor lahko rekli, da je produkt letošnje karantene, saj je pesem nastala v večernih urah marčevske karantene. Pesem je Denisova osebno-izpovedna ljubezenska pesem, v katero pa je položil tudi globje sporočilo, katerega namen pa je, da se ljudje zavemo, da je sicer res, da imamo vsega na pretek, ampak, da je tisto, kar je res pomembno in, kar šteje ljubezen ter dobri medosebni odnosi.

 

Videospot je bil posnet v okolici Laškega na posestvu Na Škaluc, ki se nahaja v neokrnjeni naravi, daleč stran od mestnega vrveža in kjer si definitivno spočiješ oči na čudovitem razgledu, ki se razprostira z vrha hriba.

Osnovni podatki pesmi:
naslov: 100
glasba: Denis Trap
besedilo: Denis Trap
aranžma: Alex Volasko
založba: Mandarina d.o.o.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
Vremenska napoved

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online