Poskočni predstavljamo nov duet: ZAFRKAVAM SE

Poskočni smo že v zaključku minulega leta prejeli čudovito vabilo k sodelovanju z največjimi žurerji na slovenski glasbeni sceni, ki svojo neverjetno odrsko energijo prenašajo na svoje oboževalce že več kot 25 let.

kingston poskocni

Ker smo tudi sami veliki odrski žurerji, nam je bilo to vabilo še posebej pri srcu. Ko pa smo slišali glasbeno podlago za pesem Zafrkavam se, ki sta jo za nas skupaj spisala Zvone Tomac in Dare Kaurič, pa smo rekli to je to!

Seveda smo ob tej priložnosti posneli tudi videospot, za katerega smo si izbrali malce nenavadno lokacijo praznega bazena v Mariboru, ki je bil v obnovi. To je bila odlična priložnost skupaj dokažemo, da smo resnično nepoboljšljivi žurerji in vedno iskalci nekaj novega.

Poskočni in Kingstoni verjamemo v ta skupni projekt in še en hit, ki se bo zapisal v zakladnico Kingstonovih sedaj že skoraj »žurerskih evergrinov«. Za ta projekt snemanja videospota se moramo zahvaliti celotni skupni ekipi in plesalkam Plesne šole Natke Geržina, ki so odlično popestrile snemanje in video.

Videoprodukcijo smo tokrat zaupali izkušeni ekipi Neo Visuals, s katerimi smo že sodelovali pri našem projektu Hulapalu. Razširjena profesionalna ekipa je soustvarila nenavaden videospot, pri katerem je odlično sovpadala svežina glasbene podlage skupaj z ambientom in efekti luči.

Avtor glasbe: Zvone Tomac
Avtorja besedila: Dare Kaurič & Zvone Tomac
Aranžma: Zvone Tomac
Producent, mix & mastering: Zvone Tomac
Snemano v studiu: TOM marec 2020
Video produkcija: Neo Visuals
Make up: Ana Planinšek
Plesalke: Plesna šola Natke Geržina – NG DANCE