Štajerski Brendi »Nazdravlja za prijatelje«.

Štajerski Brendi nam predstavlja še eno skladbo, ki se nahaja na zgoščenki z naslovom »Spomin na stare dni«.

brendi renato

Glasbo in aranžma je tudi tokrat ustvaril njegov dolgoletni sodelavec Boris Jelenko, besedilo zanjo pa je napisal znan tekstopisec Drago Horvat. Drago Horvat je napisal besedila za mnoge slovenske pevce, pevke in ansamble. Z Dragom Horvatom Štajerski Brendi že kar dolgo sodeluje. Zanj je napisal kar nekaj uspešnih besedil, med drugim tudi za skladbe: Najlepše darilo, Božične sanje, Prevarano srce, 60 let, ki so zelo priljubljene med poslušalci in se redno vrtijo na številnih radijskih postajah.

V besedilu skladbe »Na zdravje za prijatelje«, Štajerski Brendi poje o tem, da kolikor daješ, toliko se ti vse v življenju povrne in da je vse lažje, če imaš ob sebi prijatelje, ki ti pomagajo, ko ti je hudo. V novi skladbi Štajerski Brendi poje tudi, da vse v življenju enkrat mine, prijateljstvo pa nikoli ne izgine. Ko jočeš, ko se smejiš, vedno so ob tebi prijatelji. Zato se vsaka zdravljica naj začne, na zdravje, na zdravje za prijatelje.

 

Štajerski Brendi je kljub temu, da nastopov trenutno zaradi Virusa Covid 19 praktično ni, še vedno glasbeno zelo aktiven, pridno snema nove skladbe, s katerimi nas bo razveselil na njegovi prihajoči že 17-ti izdani zgoščenki.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
Vremenska napoved

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online