Zaljubljen Par (Uroš in Tjaša)

To je bil za naju prvi videospot, ki smo ga snemali na desetih različnih lokacijah. Ponavadi si izbereva dve ali maksimalno tri lokacije in potem snemamo iz vseh možnih kotov, da najdemo kadre, ki nam ustrezajo. Tokrat pa je šlo ravno nasprotno.

uros tjasa


Skozi celoten videospot sva uporabljala ene in iste gibe, za nama so se menjale samo lokacije. Da smo to ujeli, smo morali vedno znova meriti najino razdaljo od kamere. Ker smo to ponavljali skozi celoten dan, so naslednji dan Tjašo od tleskanja bolele mišice na roki, za katere sploh ni vedela, da obstajajo. Prav tako sva se odločila, da bo ena od lokacij v videospotu tudi najino (zaenkrat še)
nedokončano stanovanje, ki prav popestri videospot. Stojiva v bodoči kuhinji/jedilnici

Idejo za snemanje sva dobila, ko sva se vozila z ene poroke in poslušala glasbo na youtubu in naletela na videospot s tujine, ki je posnet na ta način. Tega v Sloveniji še ni nihče posnel in tako lepo državo imamo, da sva se odločila to posneti v najinih domačih krajih.  Med snemanjem smo se držali predpisov glede koronavirusa in pri tem nismo imeli večjih težav, saj smo cel čas držali razdaljo (tudi zaradi potreb videospota, midva sva pa tako ali tako iz istega gospodinjstva.

GLEDE IZIDA ALBUMA:
Ta pesem je prva od osmih novih, še neslišanih pesmi na albumu. Naslova albuma še nimava, ga bova pa po vsej verjetnosti izbrala skupaj z najinimi poslušalci in podporniki, kateri so z nama že od samega začetka in so podprli najino noro idejo, da album narediva v obratnem vrstnem redu. V začetku tega leta sva (še nič hudega sluteč, da bo koronavirus tako močno zaznamoval naše leto) javnosti predstavila projekt ALBUM V OBRATNEM VRSTNEM REDU, kjer so najini poslušalci lahko album kupili vnaprej, še preden je bil sploh posnet, s tem pa nama omogočili sredstva, da ga lahko posnameva. Ne samo, da je bil projekt uspešno izpeljan, še celo presegli smo zastavljeni cilj in sedaj smo pa res že tako daleč, da lahko začnemo z odštevanjem do izida. V idealnih razmerah sva hotela ob izidu pripraviti veliki koncert z bandom, a ker se pogoji za organizacijo javnih prireditev v zaprtih prostorih močno zaostrujejo, ne moremo zagotoviti varnosti za vse, ki bi želeli priti na koncert. Zato sva se odločila, da koncert prilagodiva razmeram.

Napovedujeva izid albuma, ki bo 17. NOVEMBRA. Na dan izida pa bodo najini zvesti poslušalci lahko brezplačno poslušali digitalni koncert v živo kar v udobju svojega doma, midva pa jim bova predstavila nove pesmi na albumu. Album v današnjem času res bolj služi kot nekakšna vizitka glasbenika, a midva na te stvari gledava drugače. Albuma ne delava zgolj zato, ker ga v tem času pač moraš imeti, ampak zato, ker se s pomočjo glasbe izražava. Začutila sva, da je pravi čas, da 13 pesmi zaokroživa v celoto in jih predstaviva ljudem, ki naju radi poslušajo.