Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Je Anika resnična poletna zgodba ali le privid iz sanj?

Celjski kantavtor Jože Kastelic Kastelo v zadnjih mesecih ne počiva, ampak nam znova predstavlja novo avtorsko pesem, z naslovom Anika, za katero je posnel tudi videospot.

kastelo

Kastelo v besedilu opisuje fanta, ki je zaljubljen v lepo dekle, ampak se nekako obotavlja, da bi pristopil in ji razkril želje svojega srca…
Konec koncev je namenjena predvsem fantom, oz. verjetno se je bolj ali manj vsak od nas fantov kdaj znašel v situaciji, ko je bil strašno zaljubljen, iskal pot do ljubljenega dekleta. Puncam pa je bilo vse že zdavnaj jasno, dajale so nam znake, mi pa vseeno nismo našli poguma, za končne odločitve…
Na vprašanje ali je Anika resnična oseba, Kastelo pravi, da je takih resničnih zgodb iz preteklosti veliko, ime dekleta v pesmi pa je izmišljeno…

Pesem je malo hitrejša, z izrazitim kitarskim rifom, ki ji daje posebno prepoznavnost..za aranžma in produkcijo je znova poskrbel primorski producent Jan Baruca, za mastering pa Steve Corrao (Sage Audio, USA).

Za videoprodukcijo je poskrbel Andrej Pratnemer, v vlogi glavne junakinje, Anike pa izjemno očarljiva, Vesna Hauptman.
Kadri spota so posneti na lokacijah Dvorca Trebnik, Slovenske Konjice in starega mestnega jedra v Celju.

Videospot si lahko ogledate in slišite na kastelovem youtube kanalu (Jože Kastelic Kastelo) in FB profilu, kmalu pa tudi na TV in radijskih postajah.

Kastelo pravi tudi, da je to obdobje korona virusa, ko skoraj ni bilo nastopov preživel precej kreativno v glasbenem smislu, saj je nastalo precej novega matariala, med drugim tudi pesem, katero trenutno predstavlja. Na splošno pa za to obdobje pravi, da ni nič narobe, če se občasno svet in narava malo ustavita, odpočijeta, da se ljudje malo zamislimo, da vse skupaj sploh ni tako samoumevno, kar v neusmiljenem tempu življenja vedno znova pozabljamo.
Absolutno pa seveda upa, da se stvari čimprej normalizirajo, da se glasbena industrija in ostale panoge spet postavijo na pravo mesto, saj pravi da oder in nastope neizmerno pogreša, pa tudi ljudje sami si želijo koncertov, sprostitve in zabave.

Pin It

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina