Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Bibine Najine lučke

Sredina novembra je pravi čas za zimske ritme in letošnji prižig lučk vsekakor bo nekoliko drugačen, a upajmo, da vseeno čaroben. Novinka na slovenski pop glasbeni sceni, Biba Novak, nam predstavlja svoj solo prvenec ''Najine lučke'', letošnjo božično lučko v teh nenavadnih časih, pod katerega se avtorsko v celoti podpisuje Alex Volasko.

biljana1

Da gre nova božična uspešnica hitro v uho, dokazuje tudi dejstvo, da si je video zgodbo na portalu YouTube v pičlih 18ih urah ogledalo že preko 11.000 gledalcev.

Bibe Novak se morda gledalci spomnite kot Hribarjeve Bibe iz priljubljene oddaje Hri-bar na RTV, ki pa se je kasneje podala na študij petja v Zagreb, se prekalila v operno pevko in se namesto s kamerami spogledovala z gledališko publiko. Med drugim ste jo pri nas lahko gledali tudi naslovni vlogi muzikala Veronika Deseniška. Sodelovala je z mnogimi zvenečimi imeni opernega sveta (tudi Placidom Domingom med drugim) in ustvarja čarovne predstave za otroke. Otroški pevski zborček Lučke, ki pod njenim vodstvom deluje komaj leto in pol, je vključila tudi v svoj prvenec.

 biljana2

Letošnje leto je tako nepredvidljivo, da si bomo tudi decembrsko vzdušje za razliko od množičnega pohajkovanja med praznično okrašenimi stojnicami morali pričarati kar doma. In ker brez glasbe ni pravega božiča, so se Biba in dekleta zborčka Lučke odločile, da bodo one tiste lučke, ki bodo osvetlile sceno, ulice in domove.
Pod videospot se podpisujeta Rok Deželak in Blaž Bednjački.

 

Biba je ob tem povedala: »Predvsem si želimo da bi leto 2021 prineslo več strpnosti, poštenja in nič lačnih trebuščkov. Najbolj od vsega pa, da bi si vzeli več časa drug za drugega, saj smo ujeti v vrtinec rutin in obvez in pozabljamo, kako kratko je življenje, ki nam je dano.«

 biljana3

 

Foto: osebni arhiv Bibe Novak

Pin It

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina