Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Saša Lešnjek predstavlja novo zimsko pesem, 'Kako lepo je'. Glede na razmere, se je Saša povezala s svojim dragim Alexom Volaskom, s katerim sta se odločila posneti pravi 'karantenski' videspot.

sasa lesnjek1

Med sneženjem sta se povzpela na lokalni hrib in zgolj s telefonom posnela občutke prave zimske pravljice.

Kljub slabi situaciji, ki nas obdaja, Saša ostaja pozitivna in pravi, da je v letošnjem letu še posebej potrebno iskati srečo v majhnih stvareh. Z novim videospotom si glasbenica želi, da bi skupaj s poslušalci doživeli vsaj malo zimskih radosti. V pesmi se prepleta pozitiva in veselje do življenja ter dojemanja sveta v dvojini, ki je v tem trenutku še kako iskana.

21-letna Saša Lešnjek, ki je za letošnje leto napovedovala tudi izzid prvega samostojnega albuma, je zagotovo ena izmed najbolj perspektivnih pevk in avtoric mlade generacije, nase pa je žaromete obrnila z vlogo glavne ženske vloge Sandy v slovenski Briljantini ter z dvema izjemnima nastopoma na Poletni noči 2018 in 2020.

Vsem, ki bodo pesem poslušali sporoča: "Nikoli si nismo predstavljali, da se bomo znašli v situaciji, ko se ne bomo smeli družiti, peti pesmi v živo in nastopati na odrih. Želim si, da bi bilo leto 2021 mnogo boljše in upam, da vas bo moja pesem vsaj malo popeljala stran od vsakodnevnih težav. Zaradi epidemije sem tudi sama ostala brez vseh nastopov do konca leta, album pa bo po vseh najboljših upih izšel nekje v pričetku 2021. Želim vam, da ostanete zdravi, glasba pa je v teh časih ravno tisto, kar nas lahko poveže in nam pomaga preiti čez to zdravstveno krizo.".

V zadnjem letu deluje tudi kot vokalna pedagoginja, s svojim ustvarjanjem, pa zagotovo predstavlja svetlo zvezdico mlade generacije ustvarjalcev. Tokrat pa prisluhnimo njeni novi skladbi z naslovom 'Kako lepo je'.

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje chthjikv Pomagajte nam preprečiti SPAM!