Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Zmagovalka Slovenske note predstavlja pesem 'Le en pogled'

Larisa Leva je 13-letnica, ki prihaja iz Slovenske Bistrice in se lahko pohvali z zmago na glasbenemu festivalu Slovenska nota. Za nagrado je prejela snemanje skladbe, ki jo je ustvarila skupaj s priznanim avtorjem, Alexom Volaskom, ter videospota.

larisaleva1

S skladbo 'Le en pogled' se je mlada glasbenica dotaknila tematike s katero se spopada marsikater Larisin vrstnik, saj govori o skriti ljubezen in fantu, ki se jo zaradi prevelike sramežljivosti ne upa pokazati. "Pesem je spodbuda za vse sramežljive duše, da jih ne bo strah pokazati čustev."

Snemanje videospota je bilo po Larisinih besedah zelo pravljično, saj se je mlada glasbenica prvič znašla v tej vlogi in pa pred kamero. "Po snemanju sem se še cel dan smejala, ker sem bila presrečna," je o nepozabni izkušnji povedala. Video, ki je bil posnet na dvorcu Štatenberg, je režiral Matjaž Kosmač.

Larisa Leva se je kljub rosnim letom udeležila že številnih glasbenih festivalov tako doma kot v tujini. Je tudi priljubljena 'TikTokerica', saj njene videe redno spremlja 12000 sledilk in sledilcev. Želi si, da bi v njej kot pevki videli nekoga, ki ima v sebi veliko pozitivne energije. Njeno poslanstvo pa je preko petja sporočati, naj nikoli ne prenehako verjeti v ljubezen in v svoje sanje. "Ostanite sebi zvesti in počnite kar vas veseli," svojim poslušalcem sporoča Larisa, ki se podpisuje tudi kot avtorica besedila svoje prve skladbe.

Pin It

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina