Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Ogled koncerta bo možen na YouTube kanalu in Facebook profilu Denisa Trapa.

denis trap

Denis vas drage dame vabi na glasbe poln večer, kjer bo skupaj z gosti praznoval praznik žensk.

Denis Trap je mlad nasmejan glasbenik, ki prihaja iz okolice Šoštanja in zase pravi, da preprosto živi z in za glasbo. Glasba ga spremlja že vse življenje, saj nastopa in poje že od malih nog. Leta 2019 je osvojil prvo mesto glasbenega festivala Slovenska nota, za nagrado pa prejel svojo prvo pesem Noč in dan, katere avtor je Alex Volasko. Lani septembra pa je izdal svojo prvo avtorsko pesem 100. Pevsko pa se zadnjih nekaj let izpopolnjuje pri pevki Ireni Vrčkovnik. Poleg petja igra tudi na orgle in se preizkuša v različnih vlogah kot igralec v muzikalih.

Po dveh glasbenih uspešnicah pa vas sedaj Denis vabi, da se mu pridružite na njegovem virtualnem koncertu.

Ogled koncerta je BREZPLAČEN, če želite pa lahko donirate prostovoljen prispevek, za katerega se vam že vnaprej zahvaljujemo. Podatki za donacijo bodo objavljeni naknadno v opisu pod živim prenosom koncerta. Nedelja 7. 03. 2021, ob 20. uri.

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje lnwchkne Pomagajte nam preprečiti SPAM!