Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Simpatična mlada pevka Natalija Cerar je po uspehu svojega prvega solo komada 'Feniks' včeraj zvečer premierno predstavila videospot za novo solo skladbo 'Minil je čas', katero pa sta ji napisala Kevin Koradin in Clifford Goilo.

mcabmmojiagjkbii1

Foto: Atena Bošnjak

Natalija Cerar je simpatično 19-letno dekle iz Lukovice, ki večino svojega časa posveča ustvarjanju glasbe. Prvič je nase opozorila kot ena od finalistk tekmovanja Slovenska nota (2019), kjer je predstavila in kasneje tudi posnela svoj prvi avtorski komad 'Feniks', a šele samostojni akustični koncert ob spremljavi banda v Kamniku je na koncu bil po njenih besedah tista prava prelomnica. Ta ji je namreč dal potreben zagon, da je glasbeno kariero popeljala naprej.

 

"Glasba, ustvarjanje in nastopanje mi je kot gorivo!"

 

Nastopila je na raznih šolskih, občinskih in državnih proslavah, dvakrat bila glasbena gostja v Predsedniški palači, med poletjem pa tudi igrala in pela v Poletnem gledališču Studenec. Pela je ob boku z Vladom Kreslinom, nastopila ob spremljavi orkestra ter bila povabljena na TV oddajo Slovenski pozdrav.

Natalijo je kljub nehvaležnim časom opazil priznani slovenski avtor in producent Kevin Koradin, ki je v Nataliji videl potencial ter verjel, da lahko skupaj ustvarita nekaj lepega. Povabil jo je k sodelovanju in nastala je pesem 'Minil je čas', pri kateri pa je sodeloval tudi Clifford Goilo. Med tem ko je skladbo spisal priznan in utečen glasbeni tandem (Kevin in Clifford), je bila videoprodukcija tokrat zaupana ekipi 3FPS Production (Atena Bošnjak, Filip Milošeski in Hristina Trajkoska).

 

'Minil je čas' govori o dekletu, ki se oklepa preteklosti in spominov na staro ljubezen, a na koncu le najde potrebno moč, da naredi korak naprej.

 

»Besedilo pesmi v prvem planu izpostavlja željo po novem začetku. Ljudje se pogosto vrtimo v začaranem krogu. Tudi kadar vemo, da moramo obrnit stran, se z mislimi velikokrat vračamo nazaj«

nam je o sami pesmi povedala Natalija.

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje neevulyo Pomagajte nam preprečiti SPAM!