Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Vse večja sramota za Slovenijo postaja cenzura in nedopustno početje Facebook-a, ki nam krši sedaj že pravice objav naše kulturne dediščine naroda, kar pa je tudi glasba Slovenskih ustvarjalcev in izvajalcev, ter je po njihovo glasbeno vsebino očitno prepovedano promovirati in objavljati na svetovnih omrežjih-Facebooku!!!

blokada video vsebine

Žal je bil zvok video vsebine blokiran iz strani Facebooka, češ, da krši standarde!!! Kakšne standarde pa ta Slovenski izvajalec Vunjak in Slovenska glasba kršijo pri Facebooku?! Zna to nam kakšen človek razložiti?! Kaj ni že čas, da se vlada postavi po robu tem norcem, ki upravljajo z facebook Slovenija?! Pa kaj se tu dogaja v naši preljubi Sloveniji?! Koliko časa bomo kakor narod trpeli, da nas še tu zatirajo?
Počasi vas imamo dovolj in se bomo kako rnarod res morali odzvati in to z sredstvi, ki nam jih omogoča ustava republike Slovenije, če bo treba tudi preko Evropskih pristojnih inštitucij!

video spomin vunjaku

https://www.facebook.com/radiosevnica/videos/533939870974875/

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje lumqahst Pomagajte nam preprečiti SPAM!