Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Imajo Čuki nov hit ? No, mogoče…

Po čem vemo, da se poletje neizprosno približuje? Tudi po tem, da Čuki izdajo novo pesem, ki diši po poletju.

cuki221

V preteklosti jim je še vedno uspelo, da so pred poletjem predstavili vseslovenski hit, na katerega smo potem plesali vse poletje in še pozno v jesen. Komar, Ferrari polka, Mi gremo pa na morje, Mal' naprej pa mal' nazaj, Zanzibar, Bam bam bam ...
Tokrat pa so nas Čuki prvič v triintridesetletni karieri presenetili. Ko smo jih povprašali, fantje ali imate tudi letos pripravljen kakšen poletni hit, so nam navihano odgovorili: »Mogoče...«.
Kaj se torej dogaja s Čuki? So v teh čudnih časih že obupali nad glasbo in jo nemara celo obesili na klin? Je Jožetu Potrebuješu zmanjakalo idej za nove hite?
 Brez panike, vse je pod kontrolo. Tisti, ki smo že slišali novo pesem in si z nasmehom na ustih ogledali njihov najnovejši videospot, vam lahko mirno zagotovimo, da je vsaka skrb odveč. Le pesmi, ki so jo ravnokar izdali je naslov »Mogoče«.
Zelo življenjska in hkrati čukovsko navihana hvalnica tej čudežni besedi vas bo od trenutka, ko jo boste prvič slišali, zasvojila s spevnostjo, živahnim plesnim ritmom in predvsem simpatično zgodbo med dekletom in fantom. Kakšen pomen in predvsem kakšno moč ima beseda »mogoče« v naših medčloveških odnosih, jo večkrat izgovarjajo ženske ali moški, komu bolj koristi in kdo jo večkrat uporabi za »klic v sili«.... ? Vse to se bo dalo razbrati iz te pesmi. Pa tudi to, da četudi gre ta beseda mnogim fantom rahlo na živce, v resnici sploh ni tako slaba. Med skrajnima možnostima »da« in »ne«, pušča še vedno možnost in priprta vrata za marsikaj. Torej nam daje povod in upanje, da vztrajamo in poskusimo znova in znova.
Prav takšna navihana zgodbica nas čaka tudi v videospotu. Glavna junaka sta Jernej Tozon in pa simpatična televizijska voditeljica ter Jožetova sodelavka iz mnogih tv oddaj Jasna Kuljaj. Kaj vse se dogaja med Jernejem in Jasno, predvsem pa kako se bo na koncu vse skupaj razpletlo, boste izvedeli tik pred koncem spota, ki je bil posnet na plaži lokala Destino v Zambratiji nekega krasnega majskega dne. No, mogoče. Mogoče pa tudi ne. V spotu boste uzrli tudi barskega mojstra Rada Muleja, pa jožetovo hčerko Petro in seveda tudi brhke in poskočne plesalke Plesnega mesta, ki jim tudi beseda »mogoče« velikokrat pride prav. Ravno tako kot tudi simpatična beseda »cincanje«, ki gre ponavadi v štric z besedama »mogoče« in »morda«. Kot vsem nam, ki nismo vedno prav odločni, ali pa nam paše živeti v rahli nevednosti.
Torej, brez skrbi, Čuki imajo nov poletni hit in poletje se lahko začne. Brez »mogoče«, tokrat »zagotovo«!

Avtor glasbe. Jože Potrebuješ
Avtorja besedil: Jože Potrebuješ in Marino Mrčela
Avtorja Aranžmaja: Jože Potrebuješ in Aleš Zibelnik
Založba: Potrebuješ d.o.o.
Režija videospota: Jaka Bizjak – Neo Visualas

Pin It

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina