ČUKI NA 1. MESTU POPULARNOSTI

Čuke smo tik pred izdajo nove skladbe povprašali, če nam zopet pripravljajo HIT. V odgovoru so bili kratki in navihani: "Mogoče".

cuki221

Po dobrem tednu dni od predstavitve videospota pa že lahko naznanimo, da je nova skladba z naslovom MOGOČE, ne samo mogoče, ampak zagotovo HIT.
Namreč v tako kratkem času so poslušalci skladbo MOGOČE že sprejeli za svojo, kar je ČUKE zavihtelo na 1. MESTO POPULARNOSTI v kategoriji glasbe na portalu YOUTUBE in tam vztrajajo že kar nekaj časa.
Čuke smo seznanili, da so jih poslušalci in gledalci na YOUTUBE-u dvignili na 1.mesto popularnosti med glasbo v Sloveniji. Jože je novico sprejel z navdušenjem in sporočil: " Veseli in ponosni smo! Mogoče bo pa “Mogoče” celo večji hit od legendarnih Krokodilčkov, ki smo jih Čuki prvič predstavili pred skoraj 30. leti, saj Krokodilčki takrat niso bili na prvem mestu Youtube-ove lestvice! No, saj takrat You Tube še sploh na svet ni privekal, star je namreč šele 16. let 😂 ! Ni pa nemogoče, da bo pesem “Mogoče” mogoče celo največji hit tega poletja. "

 

In pri Čukih je res vse mogoče.


PODATKI O SKLADBI:

Glasba: Jože Potrebuješ

Besedilo: Jože Potrebuješ in Marino Mrčela

Aranžma: Jože Potrebuješ in Aleš Zibelnik

Založba: Potrebuješ d.o.o.