Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Legenda Vili Resnik novo skladbo TI SI ME ČAKALA posveča svojim zvestim poslušalcem

Nov teden začenjamo z novo premiero, tokrat pesmi 'Ti si me čakala' legendarnega VILIJA RESNIKA. Ta je posvečena njegovim zvestim poslušalcem, ki ga na njegovi glasbeni poti spremljajo že več kot 30 let.

vili resnik junij2021
Foto: Rok Breznik

Po velikem uspehu pesmi 'Imela sva vse' Božidarja Wolfanda Wolfa, ki je trenutno ne le najvišje uvrščena novost ampak tudi največkrat predvajana slovenska pesem preteklega tedna na lestvici SLOTOP50, nov teden začenjamo z razkritjem naše druge LEGENDE – VILIJA RESNIKA.

Ti si me čakala je naslov nove uspešnica tega legendarnega pevca, ki je v zadnjih letih zares postregel s kupom novih skladb, ki so ga kot pravi, pomladile in mu dale zares veliko volje do ustvarjanja za ljudi, ki ga spremljajo že toliko let. Nazadnje s skladbo Moja generacija, ki že v samo pol leta zveni zimzeleno.

''Kot vsaka dobra pesem, se je tudi ta zgodila zelo spontano. Prišla je in ostala; izjemno vesela in tudi malce hudomušna skladba. Dejansko ne bi mogla bolj opisat mojega značaja; zagotovo ne bo manjkala na vseh žurih in koncertih, ki pridejo to poletje - res se veselim, da se spet družimo in pojemo skupaj s celo Slovenijo'' razmišlja o skladbi Resnik.

Pod melodijo in besedilo skladbe se vnovič podpisuje Rok Lunaček, za aranžma in produkcijo skladbe pa je znova poskrbel Krešimir Tomec.

''Res smo dobro utečena ekipa smo. Veliko se pogovarjamo o pesmih, veliko debatiramo kaj bi bilo dobro; to se čuti v pesmih, ki jim Vili s svojim izjemnim glasom vselej doda tisti pridih večnosti'' razmišlja Rok Lunaček, Krešimir Tomec pa doda:

''Vili je izjemen interpret. Vsakič je veselje, ko stopi skozi vrata studia in vsi vemo, da bo nastalo znova nekaj, kar bodo imeli ljudje radi. Legenda pač.''

Videospot za skladbo je Vili vnovič posnel z Rokom Breznikom in ekipo Foto factory, spot so snemali na Primorskem, kjer Vili tudi živi, v njem pa se zgodi marsikateri duhovit pripetljaj. Viliju gre namreč vse narobe po tem, ko se malce sporečeta z boljšo polovico – je pa seveda konec pričakovano srečen. A spot na koncu poskrbi tudi za veliko presenečenj. V njem se namreč prvič razkrijejo tudi naše preostale LEGENDE, velika imena slovenske glasbe in sicer Miran Rudan, Božidar Wolfand Wolf in Miki Vlahovič, ki imajo skozi spot tudi zanimivo vlogo.

 

Vili Resnik te dni veliko nastopa po Sloveniji, kot pravi sam, je te dni čutit veliko ljubezni do naše glasbe in neizmerno veselje, ker se ljudje ponovno lahko družijo in zapojejo skupaj.

 

''Nič na svetu ne bi raje počel kot to, da razveseljujem ljudi in da jim prav z mojimi skladbami lahko polepšam vsak dan. Hvala vsem, ki me že leta podpirate, brez vas ne bi bil isto človek.''

Pin It

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina