Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Dejan Vunjak predstavlja svojo novo pesem in videospot z naslovom Brez problema!

dejan vunjak marec

Pevec in hkrati avtor, ki je znan po ustvarjanju hitov za žur in nepozabnih zabavah, na katerih igra po celi Sloveniji skupaj s svojim bendom Brendijeve barabe, nam sporoča, da naj za stvari in ljudi, ki jih imamo radi naredimo vse in to brez problema, saj bo tako življenje veliko lepše.

Dejan je sporočilo pesmi ponovno črpal iz vsakdanjega življenja. Nasmejani pevec je vsak vikend na odru, kjer med ljudmi, ki se zabavajo vidi marsikaj. »Da postanemo na osebo popolnoma nori, so potrebni štirje faktorji. Prvi je pogled, nasmeh, dotik in na koncu poljub! » hudomušno ocenjuje Dejan

Ampak to ni edina novica s strani Dejana!
Vsakemu projektu, ki ga pripravlja se popolnoma preda, saj pravi, da si to njegovi poslušalci zaslužijo. Zato je tokrat poskrbel še za dodatno presenečenje, saj je v videospotu ponovno zaplesal s svojo soplesalko Tadejo Pavlič, s katero sta pred 5. leti osvojila zlati globus v oddaji Zvezde plešejo in tako postala zmagovalca 1. sezone omenjenega showa.

»Od takrat nisem obul plesnih čevljev in sem imel kar nekaj treme pred tem, da bo vse skupaj dobro izgledalo, ko bova s Tadejo naredila prvi plesni gib, a so se občutki za ples vrnili takoj po prvih korakih. Užival sem, ko sva se s Tadejo ponovno zavrtela!« doživeto pripoveduje Dejan.

Pri avtorstvu nove pesmi je sodelovala ustaljena ekipa, ki je znana po tem, da ustvarja uspešnice, ki jih pozna in prepeva cela Slovenija. Za melodijo in besedilo sta v družinskem tandemu poskrbela Anže Zavrl in Dejan Vunjak. Za obleko melodije pa je poskrbel že legendarni producent in aranžer slovenske zabavne in narodno-zabavne glasbe Dušan Zore. Pesem je dobila tudi svojevrsten videospot za katerega je poskrbela videoprodukcija Mandarina.

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje mkepevbo Pomagajte nam preprečiti SPAM!