Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Domen Kumer je izdal nov singel z naslovom Nočem ostati sam. Izid pesmi je pospremil tudi z videospotom, 38-letni pevec pa je s svojimi oboževalci na družbenem omrežju Facebook tik pred izidom nove pesmi delil zelo osebno izkušnjo ter naglas priznal, da se boji ostati sam, saj trenutno ni v zvezi.

domen kumer 2022

"Veliko mojih kolegov mi je reklo, da bi zdaj jaz že moral imeti otroke. Sam pa nisem prepričan, da je že čas za to," je iskreno s svojimi sledilci spregovoril Domen Kumer, a pojasnil, da se njemu še ne zdi čas za to. "Star sem 38 let, tako da, rosno mlad ravno nisem. Imam pa ves čas en problem. 1. januarja sem se popoldne vozil domov s Krasa, kjer sem bil na enem super silvestrovanju in so bili vsi v parih. Ko sem se vozil domov, sem razmišljal: Kaj si ti ja nor, kaj, če bom jaz celo življenje sam? Kaj, če bom jaz sam ostal? Kaj, če bom na stara leta sam? Jaz nisem narejen, da sem sam. In potem mi je ves čas hodilo po glavi, da nočem ostati sam." Se je z vprašanji mučil Domen, ki je priznal, da se boji, da bo na stara leta ostal sam. Ker je glasba recept za skoraj vse, se je zatekel prav k njej. Uteho je tako našel v skladanju nove pesmi Nočem ostati sam, ki jo je danes poslal med poslušalce.

1. januarja je tako poklical klaviaturista iz banda Davida in skupaj sta naredila glasbo za njegovo novo pesem. Nato je material poslal svojemu kolegu Steffaniu iz Game Over in po Kumerjevih navodilih napisal besedilo. Med drugim sta se zmenila, da naj bo besedilo povsem iskreno in da naj Steffanio izhaja iz teh misli, ki Domna mučijo. Domen je dejal, da je Steffaniu pesem uspelo končati v zgolj 15 minutah. "Ko sem prebral besedilo, mi je bilo zelo všeč," je komentiral Domen, Steffaniu pa je bilo čudno, ker nobenega teksta do danes ni dokončal tako hitro.

Izid pesmi je pospremil tudi videospot, ki so ga posneli v snemalnem studiu Metro, na Nanosu in v Seči. Avtor glasbe je Domen Kumer, avtor besedila je Steffanio (Game Over), aranžma pesmi pa Kumer naredil skupaj s klaviaturist Davidom Novakom, ki je član tudi njegovega banda. Miksanje pesmi je nato prepustil Bojanu Dragojeviću, ki je delal produkcijo že za Severino, Jeleno Rozgo in Nedo Ukraden.

V videospotu so se Kumru pridružili tudi Robert Pikl (kitara), Nace Jordan (bas), Roman Ratej (bobni) in David Novak (harmonika in hammond).

Pesmi je poseben pečat dodal tudi zbor iz tujine, na kar je Kumer še posebej ponosen in je z njimi sodeloval prvič v svoji karieri."Zelo sem bil skeptičen, kako bo to zvenelo v slovenskem jeziku. Člani zbora so namreč imeli težave z izgovarjanjem slovenskih besed, predvsem s samoglasniki in črko R, kar je bilo zabavno. Ko je bilo enkrat zmiksano, pa se sploh ne sliši več, da niso Slovenci. Ko so posamezno pošiljali delčke pesmi, pa je bilo zelo zanimivo poslušati (smeh)."

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ebrwjvtl Pomagajte nam preprečiti SPAM!