Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Ena naših najbolj priljubljenih zabavnih skupin začenja praznovanje 15-letnice.

zvita feltna

Pesem 'Pridi nazaj' napoveduje tudi album, na katerem bodo zbrali vse dosedanje hite, žlahtni jubilej pa bodo proslavili tudi z vsaj tremi spektakularnimi koncerti.
Nova skladba Zvite Feltne 'Pridi nazaj' je nastala že pred dobrim letom dni, saj so fantje ustavitev družabnega življenja dobro izkoristili za ustvarjanje nove glasbe. Avtor melodije je pevec Blaž Gec, tekst pa je napisal serijski 'hitmejker' Rok Lunaček, s katerim Zvita Feltna neprekinjeno sodeluje že zadnjih 5 let. Tudi tokrat je imel pri aranžmaju največ besede glasbeni producent Blaž Hribar, asistiral pa mu je Gec: "Ta skladba se je enostavno zgodila. Mogoče je malo netipična za nas, ki slovimo kot ena najbolj žurerskih skupin, saj gre za zelo čustveno, malo počasnejšo in nekoliko nostalgično skladbo, ki govori o večni ljubezni, a vseeno ohranja udaren ritem, ki krasi vseh naše največje hite in dobro predstavlja zvok Zvite Feltne."

Video je na Gorenjskem posnela 'hišna' produkcijska ekipa Take Over Media pod taktirko Djomle KS. "Sodelujemo že nekaj let, skupaj smo ustvarili naše največje uspešnice, zmagovalnega konja pa se seveda ne menja," pravijo 'feltnaši'. V komični zgodbi fantje poskušajo očarati dekle na tržnici, a so pri tem zelo nerodni. Spot je preplet zabavnih scen ob katerih se je ekipa neizmerno zabavala že na snemanju.

Scenarij tokrat ni bil povsem določen, več je bilo improviziranja in kar nekaj scen se je zmedilo zelo spontano. Matic Leban, Žan Janežič, Theo Čebron in Blaž Gec so se preizkusili v različnih vsakdanjih vlogah. Blaž je oblekel dirkaško obleko, Matic in Theo sta zidarja, Žan rekreativni tekač, v vlogi zapeljive prodajalke pa boste prepoznali mlado slovensko igralko Vesno Ponorac - ki jo kot Rebeko gledamo v ta hip vroči televizijski seriji Gospod profesor.

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje dobvftna Pomagajte nam preprečiti SPAM!