Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Jan Plestenjak predstavlja novo udarno skladbo DOBRO SEDE, s katero napoveduje pravo zabavo ob njegovem velikem koncertu v Stožicah.
Foto: Neo Visuals

plestenjak1

Skladbi prilaga tudi prav poseben videospot, tokrat 50. v njegovi glasbeni karieri.

Čas je za nekaj drznega. Čas je za sprostitev in dobro zabavo … čas za vse, kar DOBRO SEDE. Jan Plestenjak po velikih uspehih, ki jih s svojimi skladbami in albumi niza že SKORAJ 30 let, predstavlja nov glasbeni izdelek. DOBRO SEDE, katere besedilo in glasbo je napisal Jan sam, je udarna skladba, nabita s pozitivo. Skladba, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

»Čutim, da moram v teh čudnih časih dati ljudem pesem za sprostitev, za žur … malo porednosti dobro sede – tudi to je življenje!«

Kaj pa vam dobro sede? Ljubezen? Druženje s prijatelji, dobra hrana, spogledovanje … morda nekaj kilometrom spročujoče vožnje. Vse to in še več Jan zajame v svojem 50. videospotu, ki je tudi tokrat delo utečene ekipe NEO VISUALS.

V njem lahko poleg Žana Serčiča in Cotota vidimo tudi znanega vlogerja Komotarja in državnega prvaka v "street workout-u" Sergeja Stijovića, Janu pa na drugi strani družbo dela prav posebna dama po imenu Marta.

Kdo je Marta?

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje klwlzzar Pomagajte nam preprečiti SPAM!