Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Anna po uspešnem sodelovanju na tekmovanju Slovenija ima talent predstavlja novo skladb KO SANJE OŽIVIJO.

ana grdadolnik

Ana Grdadolnik – ANNA, vsekakor ni neznano ime na slovenski glasbeni sceni. Ne le, da je izdala že kar nekaj uspešnih skladb, med katere spadata »Kam« in »Zgodbe, nas je s svojim vokalom presunila tudi v oddaji Slovenija ima talent, kjer si je pripela Ladov zlati gumb.

Danes simpatična Štajerka predstavlja novo skladbo KO SANJE OŽIVIJO, ki pa nas tokrat popelje v svet mladostniške zaljubljenosti.

»Moja nova skladba tokrat govori o medsebojnem dopolnjevanju, iskreni ljubezni in sanjah o skupni sreči« o skladbi spregovori Anna in doda, da se je ne glede na vse vedno potrebno držati tega, da »četudi se naše poti razidejo, jim želimo le najboljše.«

Pri novi skladbi je sodelovala z že uveljavljeno ekipo, ki je v svetu glasbe poskrbela za obilico hitov. Med tem ko sta besedilo spisala Martin Lesjak in Rok Lunaček, se jima je pri glasbi pridružil tudi Krešimir Tomec.

Skladbi prav tako prilaga videospot, ki so ga tokrat ustvarili VIVA VISUALS (Gal Vivat), KALANY CREATIVE ( Žiga Kalan) in Christian Fluher. Tega so v dveh dneh posenli na dveh lokacija v Mariboru - v Gramofonoteki in Gentry 11 rooms.

»Vsekakor je svojevrstna izkušnja, ko po centru Maribora tovoriš z opremo napolnjene vozičke in pri tem dobiš kar nekaj začudenih pogledov (smeh)« nam o snemanju v štajerski prestolnici zaupa mlada pevka.

Besedilo: Martin Lesjak, Rok Lunaček

Glasba: Rok Lunaček, Martin Lesjak, Krešimir Tomec

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ptohnkxl Pomagajte nam preprečiti SPAM!