Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Kvatropirci predstavljajo novo skladbo TI DAJEŠ LJUBEZEN, v kateri premierno zapojejo skupaj z novim baritonistom skupine, Albinom Jordanom.
foto: Rok Maver

kvartopirci1

»Kaj v življenju šteje več kot ljubljena oseba, ki ti daje občutke ljubezni, sreče in doma? Mar niso to najmočnejše stvari, ki ti jih lahko da partner?« o skladbi pravita njena avtorja, bodoča mladoporočenca Samo Kališnik In Jasmina Šmarčan.

TI DAJEŠ LJUBEZEN je nastala v preteklem letu, ko so Kvatropirci praznovali svojo 10. obletnico delovanja. Ob tej priložnosti so pripravili koncertno turnejo po Sloveniji, tekom katere so del pesmi na koncertih tudi že izvedli.

»Po svoje smo s tem želeli preveriti odziv ljudi na potencialno novo skladbo in ker je bila ta na našo srečo res toplo sprejeta, smo se jo odločili izdati kot prvi singel nove sezone«, so povedali Kvatropirci in dodali, da z njo napovedujejo tudi prihod albuma.

Ta bo predstavljen na njihovem velikem koncertu, 14. septembra 2022, v ljubljanskih Križankah, na katerem bodo v družbi gostov izvedli tako njihove največje uspešnice kot številne nove skladbe.

V pesmi TI DAJEŠ LJUBEZEN se prvič predstavlja nov baritonist skupine Albin Jordan, ki se jim je priključil v začetku leta.

»Ponosen sem, da sem lahko del tako velike glasbene zgodbe. Trema in spoštovanje do preteklega dela skupine mi, priznam, včasih še povzročata malce stresa, a volje je na pretek. (smeh) Veselim se novih skupnih zmag,« o novem sodelovanju spregovori Albin.

»Za nami sta kar naporni dve leti, ki sta povzročili ogromno nemirnih valov in tramontane. A mislimo, da smo na pravi poti, « za konec še komentirajo preostali člani in dodajajo, da optimistično zrejo proti poletju, ki bo vsekakor prineslo veliko novih koncertnih doživetij, pesmi in skupnih spominov.

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje eomiwnfe Pomagajte nam preprečiti SPAM!