Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Jastrebi predstavljajo svežo poletno skladbo BRISAČA. Tej prilagajo tudi videospot, v katerem lahko med drugim vidimo tudi tekmovalko oddaje Sanjski moški. Foto: Neo Visuals

jastrebi1

Petčlanksa primorska skupina Jastrebi, ki jo sestavljajo štirje fantje in dekle, po pokoronski izdaji plesne skladbe NAJ SE PIJE, tokrat z novo produkcijsko ekipo predstavlja svež glasbeni izdelek BRISAČA.

Projekt, ki poteka že od avgusta lani, je za skupino pomemben korak dalje, saj jih je z njim pod okrilje vzela ekipa Raay production.

»Že lep čas spremljamo izvajalce, ki delajo z Raayjem in nad slišanim ter seveda tudi videnim smo preprosto navdušeni. Ni veliko slovenskih producentov, ki bi nizali hit za hitom, kot to počne Raay in biti del tega, mora biti fantastično. V skupini smo se tako odločili, da želimo naslednjo skladbo ustvariti z njim in tako je nastala BRISAČA.«

Skladbi prilagajo tudi videospot, ki so jo z ekipo Neo Visuals aprila posneli v Coco beach baru v Mošćenički dragi. Kot so nam zaupali, je bar svoja vrata odprl izključno zanje, saj se na hrvaški obali sezona začne šele z majem.

»Najbolj mi je ostalo v spominu to, da sem svojo poletno sceno moral posneti na 7. stopinjah. Tako sem kitico »Jaz na plaži ob 12-ih, vroče kot v peklu, iščem senco pod borovci, da me ne bi speklo« prepeval povsem zmrznjen v kratki odpeti srajci (smeh)« nam je zaupal Patrik, vodja skupine, čemur je Matevž le še dodal »No, jaz pa se bom večno spominjal stopnic do plaže … kot bobnar imam namreč vedno največ za nosit in nič drugače ni bilo tudi tokrat. Verjetno mi je bilo edinemu resnično vroče tisti dan (smeh)«.

 

Vabljeni k ogledu novega videospota BRISAČA, v katerem glavno vlogo odigra finalistka Sanjskega moškega, Tjaša Kramarič.

Glasba: Raay

Besedilo: Maja Kvertkov

Produkcija: RAAY MUSIC

Video: NEO VISUALS, 2022

 

JASTREBI:

Patrik Prelec (glavni vokal, kitara, vodja skupine)

Jan Jazbec (klaviature, bas kitara, back vokal)

Vanesa Prelec (back vokal)

Martin Pegan (bobni)

Matevž Sosič (harmonika, bas kitara)

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje excpbrjb Pomagajte nam preprečiti SPAM!