Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Slovenski pevec nas je znova presenetil, saj se je lotil predelave svoje stare uspešnice, za katero je izdal tudi nov videospot.

spela domen1

Največje presenečenje poletne zgodbe je nedvomno Špela Grošelj, s katero sta bila do nedavnega še na bojni nogi.
Po več kot dvanajstih letih se lahko znova zazibljemo v ritmih pesmi Po dežju, s katero je Domen Kumer navdušil vse Slovence. Prepevali smo si jo ob različnih priložnostih, manjkala ni na kakšnem dobrem žuru ali veselici. Vsekakor najbolj znan verz iz pesmi gre takole: "Vsaka stvar se obrača, po dežju se vedno sonce vrača."

Na svojem Instagramu je Kumer objavil fotografijo s snemanja videospota, ki ga je posnel na Malti. Ob njej je zapisal, da si včasih želi, da bi lahko čas zavrtel nazaj. A kljub temu se je odločil, da zadnji refren v novi pesmi prepusti prav njej. Ob idiličnem pogledu na obalo nas skupaj popeljeta na vrtiljak spominov.

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje pcqezzvl Pomagajte nam preprečiti SPAM!