Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Narobe svet - Štajerski Brendi

Vsak dan hodimo po nakupih osnovnih živil, ki so vsak dan dražja, čeprav nam jih ponujajo po akcijskih cenah! Nekateri kupujejo preveč, zapravljajo denar za stvari, ki jih sploh ne potrebujejo, razmetavajo za luksus, spet drugi pa nimajo za osnovno preživetje, svojim otrokom ne morejo privoščiti najnujnejšega.

img 55371

Sodišča zapirajo »kurje« tatove, veliki tatovi pa se mirno sprehajajo na prostosti in se nam smejejo... Vam je to samoumevno? Ne, ni! To je NAROBE SVET!

Prav o tej tematiki je pretekle dneve in noči globoko razmišljal tudi Štajerski Brendi, saj je v novi skladbi med drugim zapisal: »Siromak ukrade košček kruha, ga takoj v zapor postavijo, a kdor ukradel pol je države, še naprej se sladko vsem smeji....«.

Gre za pesem »Narobe svet«, katere avtor glasbe in besedila (po resničnih vsakodnevnih dogodkih..) je Štajerski Brendi, v aranžmajski celofan pa je skladbo ponovno zavil Jože Vučko.

Omenjena skladba ni nastala kar tako po naključju, saj napoveduje tudi izid dvojne plošče, katero lahko pričakujemo že za časa letošnjega Dedka Mraza in Božička.

Save

Save

Save

Pin It

Iskalnik po strani

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
Vremenska napoved

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save