Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Novi singel zasedbe Bohem - "Balada o njej"

Bohem o svojem novem singlu “Balada o njej” povprašali kar glasbene prijatelje “No, pa se je končno našel bend, ki je lastno fragmentacijo pripravljen deliti s svojo publiko. Riskantno? Mogoče. Osvobajajoče? Zelo verjetno.” (Nikola Sekulovič - Dan D)

bohem snemanje spota1

Foto: Nataša Medvešek

“Zabaven ritmični rebus. Sveže, malo drugače a še vedno zelo Bohemovsko.

“Pesem z visokim potencialom. Z močnim in enostavnim refrenskim delom, ki ne komplicira ali slepomiši, temveč dela to, kar naj bi refren delal: pove bistvo na način, da se poslušalcu vtisne v spomin in ga za tem ponavlja toliko krat, da ostane v ušesu in mislih.” (Andrea Flego – glasbenik, glasbeni producent, radijski urednik, voditelj)

»Sodobna mainstream produkcija, ki je meni preveč popeglana, ampak za radie bo pa ravno pravšnja. Vsebinsko pa komad skače iz enega štimunga v drugega, kot da so med snemanjem pili cedevito, v katero so zdrobili 2 pomirjevala, pol kukija, malo koke in par extazijev.« (Goga - Zmelkoow, galaksija Južni Jogurt)

“Bohem z novo skladbo ostajajo zvesti svojemu soundu in zelo odločno menjajo ritme in hkrati ohranijo spevni refren, ki si ga poješ še celi dan. Še en dokaz, da z menjavami razpoloženj v pesmi ni nič narobe, kot sem že vajen to pri naših Elvis Jackson.” (Marko Soršak Soki - Elvis Jackson )

… Je le nekaj mnenj glasbenih prijateljev zasedbe Bohem o njihovem novem singlu “Balada o njej”, katerega so trboveljski rockerji na svojem družbenem omrežju preudarno napovedovali že debelo obdobje pred izidom. V tem času pa ga postavili na poslušanje ušesom nekaterih glasbenih prijateljev. “Ob peščici začudenih obrazov, ki so nemudoma vprašali zakaj iz tega nismo raje naredili 4 hite, je večina glasno pozdravila naš pogum ob lansiranju tako drugačnega glasbenega izdelka”, o “Baladi”, ki pravzaprav ni balada, pove avtor besedila in glasbe ter basist zasedbe Dejvi Kotar. “Glavni poudarek pri nastajanju komada je bil - da zmoti! Da naredimo nekaj drugačnega, posebnega, poigravali smo se z idejo združevanja več stilov. Vsak del komada bi lahko bil nosilec svoje samostojne pesmi, še posebej refren pa je tako zapomljiv, energičen, zabaven, da smo vedeli, da imamo nekaj več.  Za nas je " Balada o njej" nov, svež začetek in ideja, da si je treba upati več, je danes naš največji navdih. Imeli smo “jajca” in to tudi storili.”

Za produkcijo in mix “Balade o njej” je tokrat poskrbel Miha Gorše, izid singla pa je pospremil tudi novi videospot izpod taktirke Dejana Baboska. V njem so zaigrali Andrei Lenart, Nina Igrutinovič in Nejc Horžen, ki so se s fanti in Manco za dva dni zaprli v garažo parkirne hiše. Več si oglejte v videu.

 

Save

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaVremenska napoved

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save