Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Britanska kraljica Elizabeta II. se je danes poslovila po več kot 70 letih na prestolu.

kraljica elizabeta

Za samo eno od kandidatk za predsednico republike Natašo Pirc Musar kar državni organi pomagajo pri zbiranju podpisov (slika 1). Skrajno nedemokratično in diskriminatorno dejanje.

zbiranjepodpisov

Na Sindikatu Mladi plus smo skupaj s kurirji in kurirkami Wolta in Glova sestavili predloge konkretnih sprememb oziroma izboljšav za njihov položaj.

sindikat mladiplus

Vlada je na današnji dopisni seji določila končno besedilo zakona, ki prinaša ukrepe za najranljivejše skupine prebivalstva, ter sprejela sklep, da se v veljavni Načrt razvojnih programov 2022-2025 uvrsti projekt »Finančno nadomestilo – repromaterial v kmetijstvu«, ki sodi v skupino projektov »Ukrepi za blaženje draginje hrane«.

urad vlade za komunikacije

Zakaj je takšen lokal v naši deželi bolj izjema, redkost, namesto kaj drugega, ko te resnično takšen lokal vabi in ti poživi oči, dušo in srce.

bar dzoni

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje lgpcrewb Pomagajte nam preprečiti SPAM!