Zloraba Slovenske ustave tudi na FACEBOOKU 39. člena zakona o svobodi govora...

Spoštovani Slovenski narod. Žal nekoga hudo motijo informacije kakšne ugodnosti se ponujajo islamu, muslimanom-migrantom, ki derejo v Evropo in Slovenijo. Na osnovi tega dokumenta in naše objave na Facebook-u, so nam na FB, vrli Slovenski policijski vohuni podali prijavo in nam tako blokirali že drugi profil.

social transfer austria migrant familli

 

Objavleni dokument na spletu dokazuje, koliko finančne inekcije prejemajo migranti v Evropi od socialne podpore za svoje družine, ali 5 člansko družino, če si migrant.

Koliko pa dobi Slovenska 5 članska družina, ki sta starša brez zaposlitve in to ne po svoji krivdi? Kako naj poskrbi takšna Slovenska družina za svoje šoloobvezne otroke? A naj organizirajo zbiranje zamaškov?

Zaradi te objave so nam naši vrli nadzorniki Facebooka blokirali, zaklenili že drugi profil!

Pozabljajo pa na naslednje! Glej in beri ustavo, povzetek na fotografiji, ali pa si sami pridobite pravilnik Slovenske ustave in si ga temeljito preberite!

povzetek ustave svoboda govora

Očitno smo hudo moteči za levičarje v naši državi ali pa celo za islamsko skupnost, ki neverjetno pridobiva na svoji moči. Možna je tudi veriga Saudske Arabije, ki kakor sponzorji gradijo džamije v Sloveniji, da Slovenski narod ne ve, kaj se dogaja okoli muslimanov, migracij in islama in kaj, kakšna ugodja njim nudi naša domovina in Evropa. SPOROČAMO, DA NAM VAŠE BLOKADE NIČ NE MOREJO, KER POVSOD PA NAS LE NE MORETE PO VSEM SPLETU BLOKIRATI. SO STRANI V TUJINI, KJER PA VI SPLOH NE VIDITE NAŠIH OBJAV IN SE BOMO OD SEDAJ SPECIALIZIRALI PRAV ZA OBJAVLJANJE IN OBVEŠČANJE V TUJINI IN LJUDI, KI BODO ŠE KAKO ŠIRILI NAŠE INFORMACIJE. SAJ VESTE SAMI, DA NE MORETE VSEGA NADZIRATI IN BLOKIRATI, STE PAČ NEDORASLI!

DELITE MASOVNO PO SPLETU, DA SE IZVE KAKO SE ZLORABLJA USTAVO ZA NAŠE UTIŠANJE IN OBVEŠČANJE SLOVENSKEGA NARODA!!!